Semne ca ai PH-ul acid. Echilibrul PH-ului este extrem de important pentru sanatatea ta. Atunci cand este usor acid, poti avea probleme precum acneea, insa daca devine prea acid, devii vulnerabila in fata unor boli cronice. Vezi cum iti dai seama daca PH-ul tau este in limite normale. Ph-ul reprezinta ionii de hidrogeni si ar trebui sa aiba valori cuprinse intre 7.3 si 7.45. Atunci cand valorile sunt depasite, inseamna ca organismul este acid si incepe sa fie vulnerabil. Aciditatea corpului creste mai ales din cauza alimentelor pe care le consumam, precum proteine, produse lactate, grau sau orez. Sunt multe semnale care iti arata ca ai un PH acid. Lipsa de energie, oboseala constanta, pierderea tonusului muscular sau senzatia de greutate a membrelor se numara printre simptomele care ar trebui sa te ingrijoreze, noteaza Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Trei schimbari de comportament care te ajuta sa slabesti. Cu siguranta nu exista prea multe femei care sa nu fi tinut macar o cura de slabire de-a lungul vietii. La fel de sigur este si faptul ca o mare parte dintre acestea s-au confruntat, la un moment dat, cu efectul yo-yo. Pentru a slabi sanatos si pentru a nu ne ingrasa la loc, nu sunt necesare diete restrictive sau practicarea de sporturi epuizante. Sunt suficiente doar cateva schimbari de comportament, despre care vom discuta in continuare. Procesul de slabire va avea loc incet, dar sigur, informeaza Avantaje.ro.

Sucul care te ajuta sa tratezi infectia urinara. Infectia urinara este una dintre cele mai comune probleme de sanatate. Pe langa medicamente, sunt si unele metode naturale care te ajuta sa o tratezi. Noi iti propunem o reteta de suc care te ajuta sa vindeci aceasta afectiune. Senzatia frecventa de urinare, arsurile sau usturimile, durerile abdominale, toate aceste simptome ar putea indica o infectie urinara, cauzata de bacteria E.coli. In astfel de cazuri, este foarte important sa mergi la medic, pentru ca netratata, boala se poate complica. Antibioticele te ajuta sa scapi de bacteria care cauzeaza infectia urinara, dar sunt si cateva fructe si legume care te ajuta sa mai calmezi durerea, scrie Unica.ro.

Time management: Cum sa-ti organizezi timpul cu succes. Ai intarziat la serviciu, simti ca trece timpul pe langa tine fara sa reusesti sa faci mai nimic din ce ti-ai propus intreaga zi, iar persoanele dragi iti reproseaza ca le-ai lasat sa te astepte minute intregi ca sa fii gata. Cu totii avem astfel de zile in care organizarea nu este tocmai punctul nostru forte, insa este cu adevarat o problema cand iti dai seama ca rostesti mai des decat ar trebui "Imi pare rau ca am intarziat" si chiar ai un repertoriu vast de scuze si motive care sa iti justifice intarzierea. Iata cateva idei de time management. De cele mai multe ori, nu reusim sa ne respectam deadline-urile pentru ca nu estimam corect timpul necesar pentru a finaliza o anumita activitate, sau suntem atat de absorbiti de ceea ce facem incat nu constientizam cat timp a trecut decat atunci cand este deja prea tarziu, noteaza psychologies.ro.

Ce sa nu mananci niciodata inainte de culcare. Chiar daca stii ca nu ar trebui sa mananci inainte de culcare, sigur ti se intampla sa te mai lasi, uneori, ispitita de bunatatile din bucatarie. Sunt, insa, unele alimente de care nu ai voie sa te atingi. Afla care sunt. Carne de vita Din cauza continutului mare de grasimi si proteine, carnea rosie se digera foarte greu. Daca o consumi seara, iti obligi organismul sa stea treaz, pentru digestie, in loc sa se odihneasca, iar dimineasa te trezesti fara putere. Fasole Fasolea, legumele crucifere, usturoiul sau ceapa provoaca gaze si iti tulbura intestinele inainte de culcare. Evita-le, daca nu vrei sa ai dureri de burta sau de stomac in timpul somnului. Integral in Unica.ro.