Dieta care tine in frau o boala fara leac. Cercetatorii australieni specializati in boli respiratorii investigheaza o teorie potrivit careia o dieta bogata in fibre ii poate ajuta pe cei care sufera de astm. Ei cred o astfel de dieta poate reduce inflamatia cailor aeriene la persoanele cu aceasta boala, care provoaca suferinzilor perioade in care acestia abia pot respira. Lisa Wood, Katherine Baines, Bronwyn Berthon si Peter Gibson, profesori la Universitatea din Newcastle, considera ca, pur si simplu, consumarea mai multor fibre alimentare poate ajuta la controlul simptomelor, potrivit Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Imbatranesti devreme daca mananci pizza. Pizza reprezinta o atractie gustativa pentru multi oameni. Insa putini sunt aceia care stiu cat de periculoasa e ea pentru sanatate. Nutritionistii australieni sustin ca acest preparat contine multa sare, zahar si grasimi, care imbatranesc prematur celulele. Acestia sunt de parere ca incluzand frecvent pizza in alimentatia noastra exista sanse sa suferim un atac de cord sau sa ne imbolnavim de diabet, aflam din Click.

De cate ori trebuie sa faci sport pe saptamana ca sa vezi diferenta. Cand vine vorba de sport, foarte multi dintre noi avem o idee despre cum ar trebui sa facem sport, insa de cate ori este suficient de mult incat sa se vada diferente si sa nu ne suprasolicitam. Shawn Arent, cercetator de la Universitatea din Rutgers ne spune de cate ori ar trebui sa facem exercitii pe saptamana. "Un minimum de 3 zile pe saptamana cu un program structurat este cea mai buna varianta pentru a se observa o diferenta." Continuarea pe Doctorulzilei.ro.

Toate motivele pentru care ar trebui sa-ti minti partenerul. Desi sinceritatea ar trebuie sa fie fundamentul oricarei relatii de cuplu, nu exista parteneri care sa nu se minta unul pe celalalt, cel putin ocazional, fortati de situatie. Toate sfaturile relationale, dar si bunul simt spun ca sinceritatea este un fel de "bratara de aur" in relatia de cuplu. Totusi, este imposibil sa nu scapam cate o minciuna, in unele cazuri spunerea unui neadevar fiind chiar necesara. Dar chiar este nevoie sa ne mintim iubitele si iubitii? Teoretic, nu este necesara minciuna in relatie, insa practica ne arata adesea contrariul. In unele momente, o minciuna poate salva situatia, scrie EVZMonden.

Cele mai tari 9 raspunsuri la replici penibile de agatat. Fetelor, luati exemplu de la aceste domnisoare! Baieti, nu faceti ce au facut acesti "domni"! Bafta! 1. Baiat - Esti foarte draguta! Ce faci?; Fata - Nimic interesant. Tu ce faci?; Baiat - Ma simt singur, nu am mai facut sex de ceva vreme; Fata - Probabil pentru ca spui lucruri de genul acesta. Integral in Libertatea.