De ce simţim că ne doare ficatul?
Dacă mâncăm alimente fără vitamine, alimente conservate, alimente cu multe glucide şi grăsimi, dar fără proteine este rău şi ficatul „oboseşte”. Dacă mâncăm mai mult decât este necesar doar o dată pe zi, sau seara, ficatul se simte obligat să facă rezerve, şi, din nefericire, rezervele se constituie din grăsimi şi se depozitează în însăşi structura lui, ducând la ficatul gras, declara Dr. Mircea Diculescu pentru Gandul.
Pentru a ne avea un ficat sanatos trebuie sa avem un stil de viata echilibrat si sa facem miscare zilnic.

Experiențe personale: 5 tineri din România povestesc cum au folosit pandemia pentru a se reinventa
Cum să devii imun la reclame pentru a nu-ți arunca banii aiurea. Ghidul minimalistului fericit
România și trenurile internaționale - O istorie de 130 de ani, de la trenurile ce parcurgeau peste 3.000 de km până la rutele mult mai scurte din prezent
Walker, Texas Ranger, se întoarce! / Vești bune pentru fanii Indiana Jones / Noi dovezi despre formarea găurilor negre supermasive
Pentru toti pacienti bolnavi de hepatita cronica sau ciroza hepatica va propun un tratament naturist ,deosebit de eficient in regenerarea celulei hepatice.
Acest tratament se adreseaza in mod special pacientilor care refuza tratamentul standard cu INTERFERON + RIBAVIRINA sau pacientilor care nu au obtinut aprobarea la dosarul pentru INTERFERON.
FOARTE IMPORTANT ! Acest tratament nu vindeca in totalitate pacienti cu hepatita cronica sau ciroza hepatica .Insa costul sau , deosebit de mic ,sunt sigur ca va ajuta multi pacienti din aceasta tara ,sa duca o viata cat de cat normala .
T R A T A M E N T
Timp de 6 luni pe an pacientul va administra urmatoarele tincturi :
- ARMURARIU
- ANGHINARE
- PAPADIE
- CATINA ALBA
Din fiecare sticluta se vor administra cate 10 picaturi , de 2 ori pe zi .
Timp de 6 luni pe an , in lunile in care nu se administreaza tincturile , se vor administra urmatoarele ;
- MECOPAR-FORTE
- SEPTILIN
- IMUNOSTIM
Trei luni pe an se va face cura cu grepfruit , cate 3 fructe pe saptamana ,+ DROJDIE DE BERE PROASPATA cate un varf de lingurita .
verbanmihai@yahoo.com