Cum sa supravietuiesti unui infarct cand esti singura acasa. Infarctul reprezinta una dintre principalele cauze de deces prematur. Vezi cum trebuie sa reactionezi, daca inima ta cedeaza cand esti singura acasa. O durere puternica in piept, care iradiaza in brat si falci anunta, de obicei, un infarct. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa suni la 112, iar pana vine ambulanta, este important sa stii cum sa reactionezi, pentru a-ti mari sansele de supravietuire. Potrivit doctorilor, ai la dispozitie 15 secunde pana cand iti pierzi cunostinta. Uneori, simptomele debuteaza treptat, pe o perioada lunga de timp, dar nu porni singura spre spital, ci asteapta ajutorul medicilor. De la primele semne de infarct este indicat sa tusesti in mod constant si puternic, potrivit cuisineandhealth.com. Respira adanc de fiecare data inainte sa tusesti, iar tusea trebuie sa fie profunda si prelungita. La fiecare 2 secunde trebuie sa respiri si sa tusesti, pana cand ajunge echipajul medical de urgenta si incepe procedurile care se impun, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Exercitii fizice pe care le poti face chiar acasa la tine. Nu trebuie sa iti faci abonament la sala pentru a face exercitii fizice si a fi sanatos. Exista cateva tipuri de exercitii pe care le poti face in comoditatea sufrageriei tale sau chiar afara in curte 1. Stai in picioare si fa fandari, o data cu picioarul drept, o data cu piciorul stang fara a atinge pamantul cu piciorul inclinat; 2. Sarituri; 3. Flotari - acest tip de exercitiu iti lucreaza toti muschii. Ca sa fie si mai greu incearca sa ridici cate un picior pe rand. Tine muschii incordati; 4. Sprijina-te de perete si stai exact ca in fotografie pentru 10 secunde, anuntaDoctorulZilei.ro.

Cum iti detoxifici colonul cu doar doua ingredinte. Multe boli ar putea fi prevenite prin eliminarea mucusului si a parazitilor din intestine. Vezi cum poti sa iti detoxifici colonul cu doar doua ingrediente. Organismul tau reactioneaza, atunci cand ai toxine in intestine. Te constipi frecvent, ai probleme de auz si de vedere, nu reusesti sa te ingrasi sau, din contra, te ingrasi prea mult, ai probleme cu ficatul sau rinichii. Problemele de colon pot duce si la aparitia unor tipuri de cancer. Daca vrei sa iti cureti colonul, poti incerca sa consumi 1-3 lingurite de faina din seminte de in pe zi, timp de trei saptamani. Aceasta cura va elimina mucusul, depozitele fecale si paraziii, fara sa atace flora intesinala. Faina din seminte de in absoarbe si elimina toxinele din corp si reduce colesterolul, informeazaLibertatea.

Ce boli ascunde pofta de dulce. Zaharul este unul dintre cele mai periculoase alimente, dar oamenii continua sa il consume in cantitati mari. Vezi ce boli ascunde pofta de dulce. Stresul iti da peste cap obiceiurile alimentare si creste nivelul de cortizol, hormonul care duce la fluctuatii ale nivelului de zahar din sange. Pentru ca te simti fara energie, cauti cea mai rapida metoda de a prinde putere: mananci ceva dulce. Cercetatorii de la Universitatea Michigan au aratat ca pofta de dulce se tripleaza in urma stresului si duce la tulburarea de mancat compulsiv. Nu doar stresul duce la nevoia de a manca zahar, ci si alte probleme de sanatate, scrieUnica.ro.

Anumite fructe ar putea creste riscul aparitiei cancerului de piele. Oamenii de stiinta americani au descoperit o anumita asociere intre consumul de citrice si melanomul malign, intr-un studiu preliminar, realizat pe baza datelor oferite de doua cercetari anterioare care s-au desfasurat pe o perioada indelungata de timp. Noul studiu nu a cercetat insa daca fructele si sucul de citrice reprezentau cauza de aparitie a acestui cancer de piele, iar oamenii de stiinta vor avea nevoie de mai multe cercetari suplimentare pentru a confirma aceasta asociere, au precizat autorii analizei stiintifice, intr-un articol publicat in Journal of Clinical Oncology. Rezultatele, provenind de la studii observationale care ar putea sa nu reflecte intreaga populatie americana, ar trebui sa fie interpretate cu precautie, a spus coordonatorul cercetarii, Abrad Qureshi, medic la Facultatea Warren Alpert din cadrul Universitatii Brown din Rhode Island, anuntaDoctorulZilei.ro.