Ce sa faci dimineata ca sa slabesti. Uneori, o dieta echilibrata si sportul nu sunt de ajuns ca sa slabesti. Vezi care este obiceiul de 5 secunde care te ajuta sa ai o silueta perfecta. Cercetari recente au aratat ca ai nevoie de doar 5 secunde, in fiecare dimineata, ca sa slabesti. Nu trebuie sa faci exercitii complicate, ci doar sa te cantaresti. Un studiu care sa sustina aceste concluzii a fost publicat in "Jurnal de Obezitate", iar specialistii au constatat ca persoanele care isi verifica zilnic greutatea reusesc sa o tina mai bine sub control, potrivit healthyandnaturallife.com. Odata ce te urci pe cantar dimineata, esti mai motivat in timpul zilei sa reduci caloriile sau sa faci miscare. Acest lucru se intampla deoarece devii mai constient de greutatea ta, scrieUnica.

UTILEFoto: Colaj foto

Cancerul cauzat de mersul pe bicicleta. Cei mai afectati sunt barbatii tineri. Ieri, ciclistul Ivan Basso a anuntat ca are cancer testicular. E al doilea caz, dupa cel al celebrului ciclist Lance Armonstrong. Sa fie cele doua cazuri de cancer testicular la doi cicsti de top o coincidenta sau mersul pe bicicleta creste riscul acestei boli? Medicii au descoperit cancerul in cazul lui Basso dupa ce s-a plans de dureri dupa o accidentare. Sportivul se va intoarce in Italia, tara natala unde va fi supus unei operatii. La fel ca Armstrong, Basso a terminat in top 10 in Tour de France. De asemenea, a recunoscut ca se dopeaza si a fost exclus din competitiile sportive cativa ani. In ciuda coincidentelor, expertii spun ca cel mai probabil motiv al aparitiei cancerului, in cazul celor doi barbati este varsta. Cancerul testicular afecteaza cel mai des barbatii cu varste intre 20 si 39 de ani, potrivit National Institutes of Health. Armstrong a fost diagnosticat la 25 de ani, iar Nasso la 37. "Cel mai important factor este varsta. Exista, insa o legatura intre ciclism si cancerul testicular", a explicat dr. Thomas Schwaab, profesor de oncologie la Roswell Park Cancer Institute, din New York, anuntaDoctorulZilei.ro.

Ce boli poti face de la aerul conditionat. Aparatele de aer conditionat au beneficiile lor, care nu se limiteaza la simplul confort, dar pot avea si efecte nedorite. Vezi care sunt acestea. Desi noi romanii, ne cam temem de ele din cauza curentului pe care il produc, aparatele de aer conditionat au multe beneficii si nu e vorba doar de confort. Caldura extrema are efecte negative asupra corpului nostru, mai ales la batrani, cardiaci, etc. ca sa nu mai spunem ca ea atrage insecte si produce deshidratare prin transpiratie puternica. Aerul cinditionat previne aceste probleme, astfel marind conforul si productivitatea muncii. In incaperile cu astfel de aparate, aerul este de obicei foarte uscat, ceea ce duce la uscare pielii, dar si a mucoaselor, iar mucoasele uscate inseamna risc mai mare de raceala sau gripa. Aceste boli infectioase, dar si altele, se transmit de altfel usor in incaperile cu aer conditionat din cauza curentilor, informeazaLibertatea.

Lista plantelor toxice pentru caini si pisici - pericolul din spatele florilor. Exista pe fata Pamantului circa 700 de specii de plante identificate ca fiind toxice pentru animalele de companie. Multe dintre ele cresc in gradinile noastre, bucurandu-ne cu culorile si mireasma lor, fara sa stim insa ca au un astfel de efect asupra cainilor si pisicilor din casa. De la caz la caz, plantele toxice produc stari diferite animalelor, cu simptome care variaza de la diaree, voma la saliva excesiva si respiratie greoaie, printre altele. Mai jos va prezentam lista plantelor toxice pentru caini si pisici, insistand asupra celor comune, cu sanse sa se regaseasca in gradina multora dintre noi. Aloe vera - desi este o planta cu numeroase beneficii pentru oameni, ea nu este indicata in apropierea animalelor de companie. Printre semnele clinice la animale identificam voma, diaree, anorexie, stari depresive, tremurat si schimbarea culorii urinei. Amaryllis sau crinul de camera este o planta decorativa cu flori superbe, dar foarte toxica pentru animalele din casa. Bulbul contine cele mai multe toxine care dau animalelor dureri abdominale, diaree si saliva in exces, scrieCasepractice.ro.

Cum sa bei vin rosu fara sa iti patezi dintii. Ne place vinul rosu. Dar ce nu ne place? Ca ne pateaza dantura. Cu ajutorul sfaturilor primite de la un expert invatam cum sa bem vin fara sa ne mai ingrijoram ca ne afecteaza culoarea si structura dintilor. Spala-te pe dinti inainte. Daca faci asta inainte sa iesi la un pahar de vin, vei scapa de placa dentara si tartrul de pe dinti. Care, potrivit medicilor stomatologi, sunt un magnet pentru vinul rosu, favorizand astfel schimbarea nuantei dintilor. Unul de vin, unul de apa. Bea niste apa intre paharele de vin. In afara de faptul ca te va hidrata - a se citi "te va ajuta sa previi cumplita mahmureala de a doua zi" - apa nu lasa vinul sa se depuna pe dintii tai, anuntaUnica.

Slabeste cu produse lactate. Ce sa consumi pentru a avea o talie de viespe. Se stie ca produsele lactate sunt benefice pentru sanatatea oaselor si te protejeaza de osteoporoza, insa produsele lactate sunt benefice si pentru talie. Ca sa ai o talie de viespe trebuie sa consumi urmatoarele produse: lapte cu 0% grasime; branza slaba ricota, mozarrela sau bulgarasi de branza; tapeteaza biscuitii sarati cu crema de branza slaba; bea smoothiuri preparate cu lapte slab; prepara sosuri de salate pe baza de iaurt sau lapte slab. Conform southernliving.com, 3 portii de lapte pe zi te poate ajuta sa arzi calorii mai repede decat fac exercitii, informeazaDoctorulZilei.ro.