Ce sa iei seara ca sa scapi de insomnie si dureri de cap. Insomniile sunt foarte comune, iar de multe ori medicamentele nu au niciun efect. Vezi ce sa consumi inainte de culcare ca sa te odihnesti bine si sa scapi de durerile de cap. Un amestec din doua ingrediente pe care le ai in bucatarie te scapa de durerile de cap, iti intareste imunitatea, iti da energie, te ajuta sa adormi si creste nivelul de hormoni ai fericirii din organism, potrivit worldhealthinfo.net. Descoperirea a fost facut de dr. Matt Stone, un cercetator american care a publicat numeroase carti de nutritie, iar cele doua ingrediente sunt zaharul si sarea. Zaharul actioneaza ca un combustibil pentru celule, deoarece le asigura necesarul de energie. Sodiumul din sare le permite celulelor sa respire si sa produca energie. In plus, ambele substante lupta impotriva stresului care distruge metabolismul. Daca ai insomnii, combinatia de sare si zahar este perfecta pentru tine, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Uite ce boala poti sa faci daca iti incalzesti mancarea la cuptorul cu microunde. Toata lumea a facut asta macar o data, a luat resturile de la cina, le-a impachetat si le-a incalzit pentru pranzul de a doua zi de la serviciu. Cuptorul cu microunde este o unealta folositoare in bucatarie, insa, conform Dr. Leonardo Transande citat de NY Daily News "Caldura sporeste contaminarea". Astfel, vasul de plastic in care incalzim mancarea elibereaza chimicale din cauza caldurii emise de cuptorul cu microunde si ne da peste cap organismul. Acelasi profesor citat mai sus este de parere ca putem face diabet. Acele chimicale actioneaza asupra tensiunii arteriale si asupra glucozei din sange, doi factori primordiali ai diabetului, anuntaDoctorulZilei.ro.

Un calcul simplu te ajuta sa afli cata apa trebuie sa bei zilnic. Pe timp de vara, hidratarea este esentiala. In vreme ce unii dintre noi considera ca un pahar-doua cu apa sunt suficiente, medicii de la o universitate din SUA sustin ca poti afla care e necesarul tau de apa folosind un calcul simplu. 1. Masoara-ti greutatea, apoi transforma kilogramele in livre (o livra = 0,4535 kg). 2. Imparte numarul care ti-a iesit la 2. 3. Inmulteste cu 0,028 numarul rezultat din operatiunea de la punctul 2. 4. Aceasta este cantitatea de apa pe care trebuie sa o bei zilnic. Daca faceti miscare des, aceasta e formula ideala pentru hidratare. Cel mai bine e sa te cantaresti inainte de antrenament si apoi inca o data la final pentru a afla cata apa ai pierdut pe parcurs, iar echivalentul cantitatii pierdute se adauga la cel rezultat dupa aplicarea formulei de mai sus, informeazaLibertatea.

Cum scapi de grasime, in functie de zona in care iti apare. Grasimea poate aparea din cauza alimentatiei dezechilibrate, dar sunt si alti factori care duc la aparitia ei. Vezi cum scapi de ea in functie de zona in care se formeaza. Oamenii de stiinta sustin ca exista 6 tipuri de obezitate, cauzata de diferiti factori, potirvit healthyandnaturallife.com. In functie de categoria in care intri, trebuie sa iti faci un plan de eliminare a kilogramelor in plus. Grasime in zona pieptului si a burtii. O astfel de depunere a grasimii este intalnita la cei mai multi oameni si apare din cauza consumului excesiv de alimente grase si de zahar. Ai nevoie de apriximativ 30 de minute pe zi, pentru a scapa de ea. Grasime in jurul taliei. Daca grasimea se depune de jur imprejurul taliei, sub forma unui colacel, stresul este principalul vinovat. Oamenii care au o astfel de silueta sunt depresivi si incearca sa se trateze cu dulciuri. Vizita la psiholog este obligatorie in astfel de cazuri, dar si practicarea unor activitati care sa iti schimbe starea de spirit te va ajuta, scrieUnica.ro.

Durerea in partea stanga a pieptului. Ce boli anunta si cand e semn de infarct? In general, acest tip de dureri inspaimanta bolnavul, deoarece orice suferinta in aceasta zona este considerata o boala de inima. De foarte multe ori, aceasta parere se dovedeste a fi falsa, deoarece este vorba de alte cauze. Printre cele mai frecvente sunt nevralgiile intercostale, balonarea excesiva cauzata de aerofagie (inghitirea de aer in timpul mancatului "pe fuga") sau aerocolia (acumularea de aer in colonul transvers). Gazele acumulate in exces in abdomen pot impinge muschiul diafragm, care va apasa pe inima, generand dureri si palpitatii. Acestea din urma sperie bolnavul, care, in timp, isi creeaza singur convingerea ca sufera de inima. De fapt, este suficient ca acest tip de pacient sa-si disciplineze felul de a manca (mancarea trebuie mestecata lent, fara graba), sa evite obiceiul de a bea frecvent bauturi gazoase in timpul mesei, sa nu consume in exces alimente cu volum mare (salate sau fructe crude) sau producatoare de gaze (fasole sau mazare uscata, cartofi, paste fainoase) si, de regula, durerile si palpitatiile dispar fara a se folosi medicamente, anuntaDoctorulZilei.ro.