Reteta care distruge celulele canceroase si vindeca organismul. Daca vrei sa fii sanatoasa, este important sa iti cureti regulat organismul de toxine. Iti dam o reteta a profesorului Hristo Mermerski, specializat in nutritie, care distruge celulele canceroase si te mentine in forma. Reteta prof. Mermerski este buna pentru tot corpul: curata organismul, rinichii, vasele de sange, inima, sistemul excretor, intareste sistemul imunitar si restabileste echilibrul florei intestinale, potrivit homehealthyrecipes.com. In plus, imbunatateste memoria si functiile creierului si este foarte eficienta in tratamentul administrat dupa un infarct. Acest amestec natural s-a dovedit benefic si in eliminarea celulelor canceroase sau in topirea kilogramelor in plus, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Frica de boli - cum ii facem fata. Traim cu frica in fiecare zi. Ne e frica de oameni, de lucruri, de situatii, de emotii, de noi insine, de nou, de a lua decizii, de "a deveni" in loc de "a reveni", de a fi uneori si cu capul in nori. Insa in secolul acesta al medicinei foarte avansate, al detoxifierilor, al programelor de relaxare mentala si fizica, a trendului vegetarian si raw vegan, paradoxal, ne e frica de boala. Pentru unii dintre noi frica aceasta vine dintr-un sentiment de neputinta in fata bolii, pentru altii dintr-un sentiment de singuratate pe care il resimt atunci cand sunt bolnavi, sau din simpla credinta ca boala poate insemna trecerea in nefiinta. Uneori frica este buna, ne ajuta sa fim mai prevazatori, sa cautam sa fim mai informati, sa incercam sa ducem un stil de viata mai sanatos. Se transforma in personajul negativ atunci cand suntem preocupati in mod excesiv de starea noastra de sanatate, cand mersul la analize si pe la diversi medici specialisti devine o rutina zilnica, cand incercam sa scormonim in interiorul nostru doar-doar de s-ar descoperi ceva, anuntaPsychologies.ro.

Sa mananci inainte de culcare sau sa te culci cu stomacul gol? Vezi ce e mai rau! Sigur ti s-a intamplat si tie macar de cateva ori: ajungi acasa tarziu, iti e somn, dar iti e si foame. Ai auzit ca ceea ce mananci seara tarziu, inainte de culcare, se depune imediat. Dar daca te culci cu stomacul gol, adormi greu. Ca sa stii ce sa alegi de acum inainte iti spunem noi care e varianta mai sanatoasa. Cand iti e foame, creierul tau este in stare de "alerta", iar corpul e pregatit pentru "vanatoare" (chiar daca in ziua de azi vanatoarea inseamna cel mult o vizita la supermarket). De aceea, vei vedea ca atunci cand incerci sa te culci cu stomacul gol, esti agitata si adormi greu. Iar daca reusesti sa adormi, probabil ca te vei trezi cel putin o data in cursul noptii, iar a doua zi vei fi obosita ca dupa o noapte alba. Iar cand esti obosita, corpul tau cere mai multe calorii - asta se traduce de obicei printr-o pofta de dulciuri. Pana la urma, vei consuma a doua zi caloriile pe care nu le-ai consumat seara. Deci, chiar daca esti la dieta nu e bine sa sari peste masa de seara, informeazaLibertatea.

Ceaiul care omoara parazitii si te scapa de toxine. Natura iti pune la dispozitie ingrediente miraculoase, care lupta impotriva bolilor si te mentine sanatoasa. Te invatam sa prepari acasa un ceai care vindeca peste 50 de boli. Cercetatorii au demonstrat ca ingredientele din acest ceai sunt foarte eficiente in tratarea cancerului si a dementei, potrivit healthylifetricks.com. Turmericul este folosit in India de mii de ani si ajuta, printre altele, la eliminarea toxinelor din corp si a parazitilor, precum si la tratarea problemelor digestive. Amestecat cu alte condimente sanatoase, te poate scapa de peste 50 de boli. Pentru a prepara acest medicament natural, ai nevoie de jumatate de lingurita de ghimbir, jumatate de lingurita de scortisoara, 1/6 lingura de turmeric, un varf de cardamom, 500 de ml de apa, jumatate de cana de lapte si un pic de miere. Pune toate condimentele intr-un bol si toarna peste ele 500 de ml de apa fiarta. Amesteca bine si adauga, apoi, laptele fierbinte. Bea ceaiul in timpul zilei, fara tii cont de cantitate, scrieUnica.ro.

Cu un simplu test de rutina se poate depista daca vei face Alzheimer. Cu un simplu test de rutina, testul salivei, se poate depista, daca in urmatorii 6 ani vei face Alzheimer sau o boala cognitiva, spun specialistii de la Washington D.C Acestia au descoperit molecule ale metabolismului care sunr markeri ai Alzheimerului. Acesti markeri se pot descoperi in saliva. Alzheimerul poate debuta inainte ca principalul simptom, pierderea memoriei, sa inceapa. "Saliva se poate obtine foarte usor si este un test nedureros prin care putem preveni aceasta boala" spune dr. Sapkota. Ca sa demonstreze acest lucru, cercetatorii au facut un test. Au prelevat saliva de la oameni care nu aveau probleme cu memoria, de la cei care aveau probleme cu memoria si de la oameni cu Alzheimer apoi au folosit o unealta de masurare, anuntaDoctorulZilei.ro.