Care este cauza tuturor tipurilor de cancer. Cancerul se numara printre cauzele principale de deces din intreaga lume, asa ca nu este de mirare ca numeroase studii incearca sa stabileasca cum apare si cum poate fi prevenit. Afla care este motivul pentru care oamenii ajung sa sufere de aceasta boala din punctul de vedere al dr. Otto H. Warburg, castigator al premiului Nobel pentru Fiziologie si Medicina. Dr. Warburg a descoperit ca toate tipurile de cancer apar din cauza aciditatii prea mari din organism, potrivit healthandhomeremedies.com. PH-ul normal al corpului uman este de aproximativ 7.4, iar cu cat este mai scazut, cu atat aciditatea este mai mare. Dr. Warburg a investigat metabolismul tumorilor si al celulelor respiratorii si a constatat ca celulele canceroase cresc si se dezvolta foarte bine intr-un PH mai mic, datorita producerii de acid lactic si nivelului crescut de dioxid de carbon. El a crezut cu tarie ca exista o relatie directa intre PH si oxigen. Un PH ridicat, alcalin, inseamna o concentratie mai mare de oxigen in celule, iar un PH mai mic semnaleaza o cantitate mai mica de oxigen. In 1931, Dr. Warburg a obtinut premiul Nobel in Medicina pentru aceasta descoperire importanta. El a sustinut ca "tesuturile canceroase sunt acide, in timp ce tesuturile sanatoase sunt alcaline", scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cum scapi de pielea lasata dupa o slabire rapida in greutate. Toata lumea se simte bine dupa ce slabeste rapid in greutate, iar rezultatele sunt semnificative. Hainele vin mult mai bine si ne simtim mai bine in pielea noastra, exceptand un lucru, pielea este lasata deoarece a fost intinsa cat timp ai avut acele kilograme in plus. Ca sa eviti acest lucru uite ce trebuie sa faci. Incetineste. Fa antrenamente putin mai usoare si axeaza-te pe greutati ca sa iti lucrezi pielea care se lasa. Nutritia. Ai grija la alimentele care contin colagen si elasten, rosiile, morcovii, soia si ciocolata neagra sunt doar cateva dintre alimentele care contin antioxidanti puternici. Acestia distrug radicalii liberi din organism care impiedica proteinele sa functioneze asa cum ar trebui. Dupa ce vii de la sala este bine sa consumi aceste alimente pentru a pastra aceste tipuri de proteine, anuntaDoctorulZilei.ro.

Bautura care iti curata ficatul si iti intareste imunitatea. Nu ai nevoie de doua ingrediente pentru a-ti curata ficatul si a-ti intari imunitatea. Vezi care sunt si cum trebuie sa le prepari. Pentru aceasta bautura miraculoasa nu ai nevoie decat de lamaie si zer. Zerul este bogat in acid lactic, enzime, proteine, vitaminele B6, B2, B12, K si C, potasiu, calciu, magneziu, fostof si amino-acizi, potrivit worldhealthinfo.net. De sute de ani, este folosit ca remediu pentru stimularea apetitului si imbunatatirea digestiei. Studiile din zilele noastre au dovedit ca previne hipertensiunea, micsoreaza considerabil riscul de atac cerebral sau infarct, regleaza nivelul de colesterol, creste masa musculara, previne osteoporoza, intareste sistemul imunitar si te scapa de stres, informeazaLibertatea.

Ce este sindromul de soc toxic si cum apare. Sindromul de soc toxic apare rar, insa pune in pericol viata bolnavului. Afla cum il recunosti si care sunt greselile care duc la aparitia lui. Stafilococul auriu este bacteria care produce, de obicei, sindromul de soc toxic, dar si bacteriile din grupa A de streptococi pot fi responsabile pentru aparitia acestei afectiuni. Din punct de vedere istoric, sindromul de soc toxic a fost asociat prima data cu folosirea tampoanelor, motiv pentru care numerosi producatori au fost nevoiti sa retraga anumite produse de pe piata. Oricine poate fi afectat de sindromul de soc toxic, inclusiv femeile aflate la menopauza, barbatii si copiii. Ranile deschise sau operatiile cresc riscul aparitiei acestei boli, scrieUnica.ro.

Cinci metode prin care sa tii la distanta kilogramele vara aceasta. Vara este plina de tentatii, iar cum temperaturile sunt in crestere ne determina sa mancam foarte multa inghetata. Ca sa tii la distanta kilogramele in aceasta vara trebuie sa incerci una dintre aceste metode Invinge poftele de dulciuri cu acest truc. Cand iti este pofta de ceva dulce bea un ceai sau bea apa plata cu lamaie. Hidrateaza-te. Cateodata senzatia de sete este confundata cu senzatia de foame. Ca sa nu mananci atunci cand iti este sete, cel mai bine este sa bei cel putin 2l de apa pe zi. Mananca mai multe fibre. Fibrele sunt hranitoare si te ajuta sa iti reglezi mesele. Cea mai buna metoda ca sa fii satul pe timpul zilei este sa consumi 2 gustari bazate pe fibre intre mese, anuntaDoctorulZilei.ro.