4 moduri de a schimba un esec intr-o oportunitate Ofera ajutor - Cand trecem printr-o perioada incarcata cu greutati ne simtim lipsiti de energie pentru a fi de ajutor si altora. Cu toate acestea, sa ajuti poate fi cea mai buna metoda de recuperare. Nu vorbim aici de concentrarea pe nefericirea altora pentru a putea, prin comparatie, sa ne simtim mai bine. Este vorba despre gasirea resurselor interne sa oferi, sa ajuti pe cineva sa depaseasca un moment, sa aduci o schimbare pozitiva in viata cuiva. Astfel vei realiza ca indiferent cat de greu iti este, ai aceasta putere care iti va oferi o schimbare radicala de perspectiva. Chiar te va mobiliza sa iti oferi tie insuti mai mult ajutor. Accepta planul B - Mai mult, fa un exercitiu pentru a avea si planuri C, D sau E.. Se spune ca oamenii de succes actioneaza dupa un plan prestabilit. Daca nevoia ta majora este sa fii parinte, dar natura iti este potrivnica, accepta variantele auxiliare. Poti avea ceea ce iti doresti cat timp esti deschis sa variezi coordonatele pe care ti le-ai propus. Integral pe Psychologies.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Nu raspundeti la numarul acesta de telefon! Va distruge cartela SIM si mobilul Daca aveti un apel telefonic si pe mobil se afiseaza "A C E" nu raspundeti. Anulati apelul. Este un virus care distruge cartela SIM si distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia. Daca un corespondent lasa un mesaj sa apelati numarul 06 07 74 52 41, nu apelati in nici un caz acest numar; factura dumneavoastra va fi foarte mare. Aceasta informatie, transmisa de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicata in masa. Nu deschideti niciun mesaj care are atasata o fila numita "Invitatie", indiferent cine o trimite. Este un virus care deschide o Flacara Olimpica. Aceasta "arde" intregul hard disc al computerului dvs. Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email in lista de contact, de aceea trebuie sa trimiteti acest email tuturor contactilor. Daca primiti un mail cu denumirea de "invitatie", chiar trimis de un prieten, nu-l deschideti si scoateti-l din computer imediat. Acesta este cel mai periculs virus anuntat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodata in retea, scrie Libertatea.

Acest studiu Google ar trebui sa-ti spuna cat de mult folosesti smartphone-ul Studiul Google, denumit "Internetul mobil in viata de zi cu zi", a fost realizat de IQS Online in mai 2015. Totusi, esantionul este destul de mic pentru a fi suficient de relevant, si anume 800 de utilizatori de Internet mobil, cu varste peste 15 ani, din Romania, Ungaria, Cehia si Slovaia. Totusi, 95% din acestia utilizeaza smartphone-ul, iar 54% tableta (categorie de gadgeturi in scadere in ceea ce priveste vanzarile). Cei mai multi utilizatori, in proportie de 79%, se conecteaza atat prin WiFi, cat si prin servicii de Internet mobil de la furnizorul de servicii de telecomunicatii la care sunt clienti. Daca esti curios sa stii cati romani au tableta sau telefon inteligent, potrivit studiului Consumer Barometer, 46% detin un smartphone, iar 23% tableta. Si potrivit acestui studiu, aproape 60% din utilizatorii de Internet mobil il acceseaza dimineata, pana sa plece de acasa. O treime isi verifica smartphone-ul imediat dupa ce se trezesc, informeaza Playtech.

Ce beneficii au frunzele de morcov pentru sanatate Gratie continutului bogat in antioxidanti, frunzele de morcovi lupta eficient impotriva cancerului si a mai multor tipuri de tumori. De asemenea, sunt bogate in minerale, in special potasiu, excelent pentru buna functionare a sistemului cardiovascular, si vitamine, in special vitamina C. Frunzele contin de 10 ori mai multa vitamina C decat morcovul. Vitamina C este esentiala pentru buna functionare a organismului, accelerand refacerea tesuturilor in caz de taieturi, zgarieturi sau vanatai.Frunzele de morcov au proprietati diuretice, antiseptice si calmante, avand efecte rapide in special in cazul durerilor de dinti si al bolilor gingivale. Totodata, elimina eficient respiratia urat mirositoare, scrie Avantaje.

Ce boli ai, in functie de problemele pe care le ai cu tenul Fruntea - vezica si intestinul subtire. Cosurile sau pielea uleioasa apar, de obicei, din cauza ca mananci prea multe grasimi si produse rafinate, care iti incetinesc digestia. Alcoolul, zaharul sau stresul duc, de asemenea, la astfel de modificari. Zona din jurul sprancenelor - ficat. Chisturile, cosurile sau pielea uleioasa din jurul sprancenelor pot indica probleme ale ficatului. Apar pentru ca mananci prea multa carne rosie sau din cauza unor alergii la ingredientele din mancare. Nas - inima. Cosurile, punctele negre sau pielea uleioasa de pe nas nu trebuie ignorate, pentru ca pot fi un semn de boala cardiovasculara. Problemele apar pentru ca petreci prea mult in interior, din cauza poluarii, a unei circulatii deficitare sau a hipertensiunii. Integral pe Unica.ro.