Testul care iti spune daca ai ficatul sanatos. Ficatul este unul dintre cele mai importante organe si indeplineste peste 500 de functii. Fa testul de mai jos si afla daca este sanatos sau are nevoie de o detoxificare. Ce trebuie sa faci? Raspunde sincer la urmatoarea intrebare: care este cantitatea maxima de alcool pe care o bei in fiecare saptamana? Daca raspunsul este trei bauturi sau mai putin, inseamna ca ficatul tau este sanatos si mai tanar cu trei ani decat varsta ta reala. Daca raspunsul este patru, ficatul tau are varsta ta. Daca, insa, bei mai mult de cinci bauturi, ficatul tau este mai batran decat tine si ar trebui sa ii acorzi o grija aparte, daca nu vrei sa ai probleme, noteaza Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Bagaj pierdut, primit cu intarziere sau distrus? Uite cum obtii despagubiri! Tocmai te-ai intors din vacanta si ai avut probleme cu bagajul? Sau te pregatesti de plecare si vrei sa stii in avans ce poti face in cazul in care ai avea probleme cu bagajul? Foarte bine. Nu inseama sa "cobesti", ci sa fii precaut. Centrul European al Consumatorilor (ECC Romania) iti vine in ajutor, spunandu-ti cum sa ceri si sa obtii despagubiri, informeaza Libertatea.ro.

Trucuri pe WhatsApp pe care oricine ar trebui sa le stie. Trucuri pe WhatsApp sunt extrem de multe, iar in continuare le vom mentiona pe cele care va imbunatatesc cel mai mult experienta din timpul utilizarii. WhatsApp beneficiaza de una dintre cele mai numeroase comunitati, avand peste 800 de milioane de utilizatori activi in toata lumea. Facebook a platit nu mai putin de 19 miliarde de dolari pentru companie, iar Mark Zuckerberg a justificat aceasta suma afirmand ca WhatsApp este una dinte putinele aplicatii care au potentialul de a atinge un miliard de utilizatori. Pentru cei care folosesc aplicatia zilnic, WhatsApp nu mai este demult un mister. Altii, insa, probabil nu sunt constienti de numarul mare de posibilitati pe care WhatsApp li-l ofera. Integral in Playtech.ro.

De ce sa nu bei apa lasata in pahar peste noapte. Apa lasata in paharul de langa pat peste noapte nu ar mai trebui bauta, potrivit specialistilor. In primul rand, in pahar se aduna microbi si praf, iar apa isi schimba gustul, potrivit healthyandnaturallife.com. Atunci cand este expusa la aer, apa absoarbe dioxid de carbon, iar o mica parte din ea este transformata in acid carbonic, adica isi schimba compozitia chimica. In momentul in care acidul carbonic elibereaza cativa protoni, reduce valoarea PH-ului apei si ii schimba gustul, scrie Unica.ro.

4 greseli de evitat in cuplu cand apar copiii. Majoritatea cuplurilor isi doresc si ajung sa aiba copii. Odata cu aparitia acestora insa, cuplul de baza ajunge sa aiba probleme, facand o serie de greseli motivate prin prezenta copiilor. Iata patru dintre cele mai frecvente astfel de greseli in cuplu. Lipsa timpului acordat exclusiv partenerului Daca inainte de aparitia copilului mare parte a timpului liber il dedicai partenerului, acum tinzi sa crezi ca acest timp liber pentru el nu mai exista. Este adevarat ca durata lui s-a diminuat odata cu aparitia noilor responsabilitati, dar aceasta scuza nu face decat sa creeze distanta intre voi doi. Momentele pe care i le acorzi lui sunt importante pentru cuplul vostru dar si pentru voi ca parinti. Intelegerea si armonia dintre voi doi genereaza o atmosfera afectuoasa in mod natural, pe care o veti transmite si copilului. Aceasta este chiar mai importanta decat afectiunea dedicata copilului, ignorand partenerul, noteaza Psychologies.ro.