Tocmai ai cheltuit 2.000 lei pe un smartphone de ultima generatie si te-ai trezit cu o dunga de toata frumusetea pe mijlocul ecranului. Cum elimini zgarieturile de pe ecranul telefonului? In functie de profunzimea zgarieturii, am selectat o serie de trucuri utile. Nu vei avea nevoie de instrumente complicate ca sa elimini zgarieturile de pe ecran, ci de cateva obiecte pe care s-ar putea sa le ai la indemana chiar in momentul acesta, scrie Playtech.

Cum sa elimini zgarieturile de pe ecranFoto: youtube.com

Cum elimini zgarieturile de pe ecran cu o radiera

Poate suna ciudat, dar unul dintre cele mai simple si populare trucuri pentru eliminarea zgarieturilor de pe ecran este folosirea unei radiere.

Pe Youtube este plin de persoane care sustin ca aceasta metoda functioneaza pentru zgarieturile fine, ca cele provocate de contactul capsei de deasupra buzunarului cu ecranul.

Iti trebuie o radiera obisnuita (nu de una foarte abraziva) si putina rabdare. Tot ce trebuie sa faci este sa misti radiera de-a lungul zgarieturii, iar aceasta ar trebui sa dispara.

Cum elimini zgarieturile de pe ecran cu pasta de dinti

Daca nu gasesti o radiera prin casa, nu trebuie sa faci o vizita pana la librarie, ci pana la baie.

Intai curata bine ecranul cu carpa din microfibra, dupa care unge varful unui betisor de urechi cu putina pasta de dinti.

Aplica pasta de dinti in miscari circulare si observa cum dispare zgarietura. Dupa ce ai terminat, foloseste o carpa umeda pentru a sterge excesul de pasta de dinti. Totusi, trebuie sa ai grija ca pasta de dinti sa nu intre in spatiul dintre ecran si carcasa, si poate nu ar strica sa aplici un pic de banda adeziva pe margini, pentru a proteja acele zone.

Cum elimini zgarieturile de pe ecran cu praf de copt

Poti incerca sa elimini zgarieturile de pe ecran cu praful de copt. Da o fuga pana in bucatarie si amesteca, intr-o cescuta, doua parti de praf de copt si o parte apa. Nu folosi prea mult, pentru ca nu ai nevoie si s-ar putea sa nu mai ai ce pune in prajituri.

Amesteca ingredientele pana cand se formeaza o pasta densa si aplic-o cu un betisor de ureche, la fel ca mai sus. Poti face acelasi lucru si cu pudra de talc.

vezi mai multe metode pe Playtech.ro

Citeste si: