Ce se intampla daca te speli pe fata cu bicarbonat de sodiu Intr-o sticla cu apa, de 500 ml, dizolva 25 de grame de bicarbonat de sodiu, adica o jumatate de plic. Tine sticla la rece si foloseste amestecul dimineata si seara, pentru a-ti curata fata. Pur si simplu pune putin lichid pe o discheta demachianta si curata-ti tenul cu ea. n primul rand, vei remarca imediat ca tenul tau va fi mai luminos. Apoi, in cel mult o saptamana vei vedea ca punctele negre incep sa-ti dispara. Excesul de sebum va deveni si el o amintire, iar cosurile vor incepe sa ti se usuce rand pe rand. In plus, daca ai si tenul patat, vei remarca o imbunatatire si in acest sent, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Motive pentru care reactionam impulsiv Epuizarea ego-ului - Aceasta poate aparea dupa o serie de decizii care implica anumite conflicte precum impresionarea celor din jur sau auto constrangerea de a raspunde politicos unei jigniri si duce la o pierdere a motivatiei. La finalul zilei resursele noastre de a ne controla anumite porniri devin limitate. Iata deci, si unul dintre motivele pentru care dietele sunt cel mai des incalcate seara. Incarcarea cognitiva - Suprasolicitarea, munca permanenta, dead-line-urile, stresul de peste zi, ne face sa devenim mai impulsivi. Cand mintea noastra este in permanenta ocupata si incarcata, judecatile pe termen scurt sunt cele care dicteaza deciziile. Stresul - Iata si zona in care puterea vointei este cea care ne controleaza comportamentul. Presiunea si anxietatea resimtite ne determina uneori sa capitulam, chiar daca vorbim despre o activitate pentru care suntem pregatiti. Integral pe Psychologies.ro.

Hackerii ti-ar putea fura identitatea din cauza unei setari Facebook, dar exista o rezolvare Reza Moaiandin, inginer software, a explicat cum a reusit sa obtina numele, fotografiile de profil si locatia utilizatorilor prin exploatarea unei functionalitati ascunsa de Facebook in spatele unui meniu de setari destul de complicat. Moaiandin a folosit un algoritm foarte simplu pentru a genera mii de numere de telefon din SUA, Marea Britanie si Canada, dupa care le-a trecut printr-un API al Facebook pentru a verifica care dintre ele sunt asociate unor conturi. Odata identificate conturile, el a putut sa obtina numeroase informatii despre utilizatori. ei care sunt ingrijorati de cele prezentate mai sus, trebuie sa stie ca rezolvarea este una simpla. Un click pe sageata cu varful in jos din partea dreapta sus a ecranului iti va permite sa accesezi optiunea "setari". Apoi, in partea stanga a ecranului alege "confidentialitate" si in dreptul "cine te poate cauta folosind numarul de telefon pe care l-ai oferit" apasa pe "editeaza" si selecteaza "prietenii", scrie Playtech.

Alimente bune si dupa data expirarii Frisca lichida, cumparata la cutie - aceasta poate rezista cu pana la trei luni dupa termenul de expirare. Untul obisnuit e in continuare bun de mancat pentru inca doua saptamani de la data inscrisa pe ambalaj. Un borcan de mustar poate rezista si unu sau doi ani peste data de expirare. Perioada de prelungire a vietii depinde de conditiile in care a fost tinut: daca a stat in frigider, cu capacul pus, borcanul va poate scoate din incurcatura si la doi ani dupa termen. Un borcan de maioneza din comert, daca e pastrat in frigider, poate rezista pana la trei luni peste data de expirare. O cutie de lapte pasteurizat poate fi consumata la maximum 7 zile de la data de expirare, iar daca a fost tinuta in congelator, poate rezista si trei luni de la termen. Integral pe Libertatea.

Testul care iti spune daca ai ficatul sanatos Raspunde sincer la urmatoarea intrebare: care este cantitatea maxima de alcool pe care o bei in fiecare saptamana? Daca raspunsul este trei bauturi sau mai putin, inseamna ca ficatul tau este sanatos si mai tanar cu trei ani decat varsta ta reala. Daca raspunsul este patru, ficatul tau are varsta ta. Daca, insa, bei mai mult de cinci bauturi, ficatul tau este mai batran decat tine si ar trebui sa ii acorzi o grija aparte, daca nu vrei sa ai probleme. Ficatul are capacitatea de a se regenera, insa de cate ori trebuie sa filtreze alcool, unele celule mor. Daca bei cantitati mari de alcool pentru o perioada mare de timp, celulele nu se mai regenereaza si provoaca probleme serioase de sanatate, scrie Unica.