​Care este cea mai mare greseala intr-o dieta, dupa parerea lui Dr. Oz. Dr. Oz este recunoscut la nivel mondial pentru sfaturile sale in materie de alimentatie, diete sau sanatate. Nu-i de mirare ca foarte multi oameni ii urmeaza recomandarile, avand in vedere ca militeaza pentru o alimentatie simpla, sanatoasa si echilibrata. Insa pe langa toate acestea, Dr. Oz mai insista asupra unui lucru... cea mai mare greseala intr-o dieta e sa nu mananci, spune el. Multi oameni cred ca daca se abtin de la mancare vor slabi, insa nu este deloc asa. Daca nu mai mananci, singurul efect pe care il vei obtine este ca te vei imbolnavi. Da, este posibil sa remarci ca vei si slabi cateva kilograme, dar cu ce pret? Sigur vei observa ca a inceput sa-ti cada parul, ca ametesti, ai dureri de cap sau de stomac, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Ce minuni poate face o cura de 20 de zile cu chefir? In materie de lactate, chefirul este rege, fie ca e vorba de cel preparat in casa, fie de cel din comert. Este mult mai bine tolerat decat laptele dulce, are putine calorii (50 la 100 de grame) si nenumarate beneficii, printre care combaterea tulburarilor metabolice si a alergiilor, accelerarea tranzitului si chiar prevenirea aterosclerozei. Ciuperca de chefir poate fi cumparata de pe diverse bloguri si site-uri de specialitate. Multi "crescatori" o ofera insa gratuit, intrucat se inmulteste foarte repede. Ciuperca, originara din Tibet, arata ca o conopida. Pentru prepararea chefirului, adaugati 1-2 lingurite din aceasta ciuperca in 200-300 ml de lapte si lasati intre 8 si 24 de ore la fermentat (in functie de temperatura mediului ambiant). Recomandat este sa nu atingeti ciuperca de metale. Dupa incheierea fermentatiei, strecurati laptele printr-o sita cu orificii cat mai mici. Spalati ciuperca sub jet de apa rece, dupa care amestecati-o iar cu o noua portie de lapte crud, anuntaDoctorulZilei.ro.

Care sunt factorii de risc ai cancerului de san. Atunci cand anumite celule de la nivelul sanului incep sa se inmulteasca haotic, mult mai rapid decat cele sanatoase, se formeaza umflaturi la nivelul unuia sau ambilor sani. Afla ce poate determina aparitia cancerului la san. Potrivit specialistilor oncologi, cancerul de san porneste de cele mai multe ori din canalele unde se produce laptele, dar poate aparea si in lobuli (tesutul glandelor mamare). Oamenii de stiinta nu au determinat care sunt cauzele exacte ale aparitiei cancerului de san, insa stiu care sunt factorii de risc ai acestei boli Daca ai in familie numeroase cazuri de cancer de san, este foarte important sa mergi in mod regulat la control si sa iti faci analizele pentru depistarea eventualelor gene care pot fi transmise din generatie in generatie, informeazaLibertatea.

Top trei exercitii pentru slabire rapida. Vrei sa slabesti? Vrei sa dai jos din inesteticul strat de grasime si sa arzi calorii? Ei bine, atunci exercitiile cardio nu trebuie sa lipseasca din rutina ta zilnica. Cel mai cunoscut exercitiu cardio este... alergatul. Daca nu iti place sau nu ai posibilitatea sa faci jogging, iti oferim noi 3 exercitii alternative. Acestea te ajuta sa arzi cel putin la fel de multe calorii ca el si, pe deasupra, le poti face si in intimitatea casei tale. Saritul cu coarda. Da, clasicul joc al copilariei poate fi "scos de la naftalina"! Distractiv si extrem de eficient: arzi pana la 13 calorii pe minut sarind coarda. Pe deasupra, daca alegi sa sari coarda in loc sa alergi, iti lucrezi mult mai multe grupe de muschi, scrieUnica.ro.

Sucul usor de preparat care te scapa de celulita. Grepfruitul ajuta la metabolizarea mai eficienta a grasimilor, la o mai buna circulatie a sangelui si curata toxinele prin urmare va ajuta la reducerea aspectului de coaja de portocala. Band acest suc in fiecare dimineata la micul dejun, cel putin doua saptamani veti observa rezultatele. Bineinteles, nu trebuie sa uitam de activitatea fizica moderata zilnic, anuntaDoctorulZilei.ro.