Utile: Bolile grave declansate de smartphone; Ce sa faci ca sa arzi calorii toata ziua chiar si cand stai pe scaun. Trucuri pentru un metabolism rapid; Cum scapi de palpitatii cu doar doua ingrediente
Ce sa faci ca sa arzi calorii toata ziua chiar si cand stai pe scaun. Trucuri pentru un metabolism rapid. Metabolismul rapid pare a fi cheia catre o silueta aproape de perfectiune. Oricine detine acest atu arde caloriile mai repede, pierde mai multe kilograme intr-un timp mai scurt si se mentine in forma mai usor decat ceilalti. Metabolismul reprezinta, de fapt, procesul prin care corpul nostru transforma caloriile consumate din mancare, in energia atat de necesara diverselor functii ale organismului. Abuzul alimentar sau, dimpotriva, infometarea nu vor face altceva decat sa dezechilibreze functionarea metabolismului si sa il determine sa nu arda cate calorii ar fi necesar. Cele mai indicate ar fi exercitiile cu greutati. Desi multe femei se feresc de acest tip de antrenament pentru a nu dezvolta muschi inestetici, temerea lor nu este deloc justificata si asta pentru ca femeile nu au hormonii necesari pentru a-si dezvolta atat de tare muschii in urma exercitiilor cu gantere, scrie DoctorulZilei.ro.
Ce se intampla daca mananci cate 2 oua de prepelita pe saptamana. Poate ai auzit si tu de cat de bune sunt ouale de prepelita, mult mai bogate in substante nutritive decat ouale de gaina. Insa stii care sunt adevaratele lor proprietati? In ciuda faptului ca sunt mai mici decat ouale de gaina, cele de prepelita au o valoare nutritionala de patru ori mai mare, contin numeroase vitamine si minerale si colesterol "bun". Cocteil de vitamine. Au de aproape trei ori mai multa vitamina B1 decat ouale de gaina, de doua ori mai multa vitamina A si B2 si de cinci ori mai mult fier si potasiu. Potentialul lor alergenic este mai mic. Consumul regulat de oua de prepelita ajuta la tratarea mai multor afectiuni, informeaza Libertatea.
Plante la ghiveci pentru dormitor, care te ajuta sa dormi. O noapte nedormita sau somnul insuficient te priveaza de energie, randament la locul de munca, iti afecteaza starea de spirit si iti da viata peste cap. Remedii sunt multe, dar pana sa ajungeti la medic, incercati sa gasiti solutia tot in natura. Lasati-o sa va intre in casa sub forma florilor si plantelor cu efect relaxant. Mai mult decat atat, unele dintre ele au chiar functii practice in spatiile interioare, purificand aerul si constribuind astfel la un somn odihnitor. Vedem mai jos cateva plante la ghiveci pentru dormitor, care te ajuta sa dormi: Iasomia este una din plantele ideale pentru acest tip de terapie, expertii demonstrand rolul sau de calmant prin mireasma sa unica. Florile sale parfumate delecteaza toate simturile, oferind un spectacol desavarsit si relaxand in ultima instanta. Iasomia vine in specii diferite, fiecare cu culoarea si aroma proprie a florilor. scrie Casepractice.ro.
Cum scapi de palpitatii cu doar doua ingrediente. Un desert delicios si sanatos te umple de energie, scade colesterolul si regleaza bataile inimii. Vezi cat de simplu se prepara si care sunt beneficiile sale. Amestecul de seminte de susan si miere este folosit inca de acum 6.000 de ani, iar Grecii au fost cei care l-au facut celebru. In "Iliada" lui Homer, soldatii se hraneau cu ea inainte de a merge la razboi, pentru a avea energie pe campul de lupta. Aceasta combinatie iti ofera necesarul de zinc, fier, fibre, magneziu, calciu, cupru si numeroase vitamine, dar mai ales pe cele din complexul B, potrivit cuisineandhealth.com. Specialistii sustin ca cele doua ingrediente, consumate impreuna, regleaza colesterolul, calmeaza palpitatiile, scade tensiunea si imbunatateste circulatia sangelui. In plus, consumul constant de seminte de susan si miere de scapa de oboseala, anxietate si depresie. In perioadele foarte stresante, este indicat sa mananci zilnic aceast desert, timp de trei saptamani. Studiile au aratat ca aceasta reteta naturala contine 182 de elemente necesare organismului, printre care se numara o concentratie mare de antioxidanti care previn aparitia cancerului, anunta Unica.ro.

România și-a dublat în ultimii 5 ani deficitul comercial cu produse alimentare. În 9 luni am importat aproape 8 milioane de tone de produse agroalimentare
Topul județelor după numărul de teste COVID care se fac în fiecare zi: București pe primul loc, Vrancea pe ultimul / Datele oficiale publicate de Ministerul Sănătății
VIDEO Va deveni Podul peste Dunăre de la Brăila un „muzeu”? „Tocmai a fost emisă autorizația de construire pentru primii kilometri din drumurile de legătură”
ANALIZĂ 44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977: Câte clădiri a consolidat Primăria Capitalei, câte au risc seismic și ce planuri are noua administrație
Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
Profesorul Radu Gologan, după prima etapă a Olimpiadei de Matematică, organizată online: „Am descoperit uluiți extrem de multe fraude. Părinți care contestă corupția din România își impun copiii prin corupție”