Bolile grave declansate de smartphone. Utilizarea constanta si exagerata a telefonului este cauza multor boli si dereglari ale organismului uman, dupa cum se stie. Si da, printe altele, se poate ajunge si la cancer. Undele electromagnetice emise si receptionate de telefon provoaca daune fizice pe termen lung, in primul rand asupra sistemului nervos central. Lucru extrem de grav, daca stam sa ne gandim ca acesta este cel care controleaza absolut tot ce se intampla in corpul uman. Deci fie ca il folosesti sau doar il tii asupra ta, raul provocat este o certitudine. Din pacate, pe langa sistemului nervos central, la fel de puternic afectate sunt aparatul reproducator si sistemul endocrin. Alarmant este faptul ca nu e deloc usor sa depistezi pericolele uzului prelungit al telefonului mobil. Asa ca... mai bine le prevenim, pe cat posibil, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Ce sa faci ca sa arzi calorii toata ziua chiar si cand stai pe scaun. Trucuri pentru un metabolism rapid. Metabolismul rapid pare a fi cheia catre o silueta aproape de perfectiune. Oricine detine acest atu arde caloriile mai repede, pierde mai multe kilograme intr-un timp mai scurt si se mentine in forma mai usor decat ceilalti. Metabolismul reprezinta, de fapt, procesul prin care corpul nostru transforma caloriile consumate din mancare, in energia atat de necesara diverselor functii ale organismului. Abuzul alimentar sau, dimpotriva, infometarea nu vor face altceva decat sa dezechilibreze functionarea metabolismului si sa il determine sa nu arda cate calorii ar fi necesar. Cele mai indicate ar fi exercitiile cu greutati. Desi multe femei se feresc de acest tip de antrenament pentru a nu dezvolta muschi inestetici, temerea lor nu este deloc justificata si asta pentru ca femeile nu au hormonii necesari pentru a-si dezvolta atat de tare muschii in urma exercitiilor cu gantere, scrieDoctorulZilei.ro.

Ce se intampla daca mananci cate 2 oua de prepelita pe saptamana. Poate ai auzit si tu de cat de bune sunt ouale de prepelita, mult mai bogate in substante nutritive decat ouale de gaina. Insa stii care sunt adevaratele lor proprietati? In ciuda faptului ca sunt mai mici decat ouale de gaina, cele de prepelita au o valoare nutritionala de patru ori mai mare, contin numeroase vitamine si minerale si colesterol "bun". Cocteil de vitamine. Au de aproape trei ori mai multa vitamina B1 decat ouale de gaina, de doua ori mai multa vitamina A si B2 si de cinci ori mai mult fier si potasiu. Potentialul lor alergenic este mai mic. Consumul regulat de oua de prepelita ajuta la tratarea mai multor afectiuni, informeazaLibertatea.

Plante la ghiveci pentru dormitor, care te ajuta sa dormi. O noapte nedormita sau somnul insuficient te priveaza de energie, randament la locul de munca, iti afecteaza starea de spirit si iti da viata peste cap. Remedii sunt multe, dar pana sa ajungeti la medic, incercati sa gasiti solutia tot in natura. Lasati-o sa va intre in casa sub forma florilor si plantelor cu efect relaxant. Mai mult decat atat, unele dintre ele au chiar functii practice in spatiile interioare, purificand aerul si constribuind astfel la un somn odihnitor. Vedem mai jos cateva plante la ghiveci pentru dormitor, care te ajuta sa dormi: Iasomia este una din plantele ideale pentru acest tip de terapie, expertii demonstrand rolul sau de calmant prin mireasma sa unica. Florile sale parfumate delecteaza toate simturile, oferind un spectacol desavarsit si relaxand in ultima instanta. Iasomia vine in specii diferite, fiecare cu culoarea si aroma proprie a florilor. scrieCasepractice.ro.

Cum scapi de palpitatii cu doar doua ingrediente. Un desert delicios si sanatos te umple de energie, scade colesterolul si regleaza bataile inimii. Vezi cat de simplu se prepara si care sunt beneficiile sale. Amestecul de seminte de susan si miere este folosit inca de acum 6.000 de ani, iar Grecii au fost cei care l-au facut celebru. In "Iliada" lui Homer, soldatii se hraneau cu ea inainte de a merge la razboi, pentru a avea energie pe campul de lupta. Aceasta combinatie iti ofera necesarul de zinc, fier, fibre, magneziu, calciu, cupru si numeroase vitamine, dar mai ales pe cele din complexul B, potrivit cuisineandhealth.com. Specialistii sustin ca cele doua ingrediente, consumate impreuna, regleaza colesterolul, calmeaza palpitatiile, scade tensiunea si imbunatateste circulatia sangelui. In plus, consumul constant de seminte de susan si miere de scapa de oboseala, anxietate si depresie. In perioadele foarte stresante, este indicat sa mananci zilnic aceast desert, timp de trei saptamani. Studiile au aratat ca aceasta reteta naturala contine 182 de elemente necesare organismului, printre care se numara o concentratie mare de antioxidanti care previn aparitia cancerului, anuntaUnica.ro.