Slabeste in doua zile cu "dieta astronautului" La micul dejun: 1 lingura si jumatate de lapte-praf, dizolvat in apa, cafea sau ceai. Pranz: un ou fiert sau posat, cu salata verde, asezoanta cu dressing din ulei de parafina, zeama de lamaie si putin piper. Cina: friptura de vita, preparata la gratar sau la cuptor, cu garnitura de salata. Dezavantajele dietei astronautului. Nefiind pe baza de fructe, nu iti asigura necesarul de apa in organism, asa ca exista riscul dezhidratarii. Este indicat sa bei doi sau mai multi litri de apa pe zi, pentru a evita acest inconvenient. vantajele dietei astronautului. Principalul atu al acestui regim alimentar este acela ca poti consuma foarte putine calorii, in jur de 400-500. Totusi, conform prodietguide.com, este recomandat ca, in paralel, sa ai grija sa iti asiguri necesarul zilnic energetic cu minerale si vitamine, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Camera "atotvazatoare" de la Intel nu te lasa sa adormi la volan Multe persoane devin victime ale accidentelor rutiere din cauza oboselii. Daca un sofer adoarme la volan, consecintele pot fi devastatoare, atat pentru el, cat si pentru restul participantilor la trafic. De aceea o companie numita Paschar LLC a cautat o solutie care ar putea fi implementata foarte simplu si ieftin in orice model de masina si au gasit-o in Intel RealSense. RealSense foloseste mai multi senzori speciali capabili sa masoare distanta dintre obiecte, dar si dimensiunea acestora. Mai mult, senzorii sunt capabili de o precizie foarte mari, reusind chiar sa "citeasca" fetele, asadar camera poate fi programata sa recunoasca momentul in care un sofer pare sa adoarma. In acest caz, solutia Paschar poate declansa o alarma sau diverse mesaje menite sa-l tina pe sofer treaz suficient incat sa poata trage pe dreapta si sa se odihneasca. Camera Intel RealSense ar fi montata in volan, dar si-ar putea gasi loc si pe bord, orientata spre exterior, pentru a-i putea avertiza pe soferi cand se apropie prea mult de alte masini, scrie Playtech.

Cum sa folosesti ceapa ca remediu naturist Dureri - Ceapa este un remediu naturist eficient in dureri variate precum cele de gat, de piept sau de spate. Pentru a o folosi in acest scop, toac-o si amestec-o cu ghimbir ras si sare. Inveleste acest amestec in bumbac si lasa-l timp de cateva minute la abur. Picioare umflate - Impotriva picioarelor umflate foloseste urmatorul remediu: fierbe ceapa cateva minute, apoi mixeaz-o pentru a obtine o pasta. Aplica aceasta pasta pe picioare. Acestea se vor dezumfla in doar cateva minute. Tuse - Pentru a scapa de nesuferita tuse, foloseste acelasi remediu naturist, ceapa. In acest scop, taie 100 g ceapa in felii subtiri si fierbe-le timp de cateva minute in 200 ml apa. Indeparteaza apoi ceapa fiarta din apa si adauga 2 linguri de miere de albine. Pune licoarea din nou pe foc si las-o pana obtii un sirop gros. Pentru a-i veni de hac tusei, ia intre 2 si 6 linguri pe zi, scrie Avantaje.

Cum sa te exprimi convingator Unii incearca in toate felurile, fara a-si impune punctul de vedere. Altii reusesc usor sa domine. Care este diferenta? Este una de comunicare a ceea ce ai de spus. Simplitatea - O idee trebuie redusa la esenta ei pentru a fi memorabila. O idee trebuie "decojita" pana la esenta ei conceptuala, care trebuie apoi comunicata. Constructia mesajului este mai eficienta daca e sub forma piramidei inversate: cu ceea ce este mai important la baza, in prima pozitie. Concretete -Trebuie sa comunici clar, ca pentru copii. Nu te pierde in adjective si incercari stilistice. Fa din lucrurile abstracte ceva concret, daca vrei sa convingi. Exercitiu. Cum faci dintr-o cauza, o idee, ceva concret, palpabil, eventual foarte personal pentru publicul caruia i te adresezi? Tot o recomandare legata de concretete: exprima-te caaat mai simplu! Foloseste un limbaj pe care il pricepe toata lumea. Si exemple cat mai personale posibil!. Integral pe Psychologies.ro

Ce sa pui in ceai ca sa iti albesti dintii Ceaiul este o bautura delicioasa si sanatoasa, insa lasa pete de dinti. Vezi cu ce trebuie sa il amesteci pentru a avea dantura alba si frumoasa. Taninul din ceai este o substanta care lasa pete pe dinti. Daca vrei sa nu te confrunta cu aceasta problema, este indicat sa adaugi cateva picaturi de lapte in bautura ta preferata, potrivit dailymail.co.uk. Specialistii sustin ca acest obicei este chiar mai bun decat folosirea pastei de dinti. Daca vrei sa ai dinti albi si sanatosi, sunt anumite alimente pe care ar trebui sa le consumi mai des. Capsunii contin acid malic, o substanta care actioneaza ca un astringent natural si inlatura petele de pe dinti. Le poti consuma simple sau le poti adauga in salate sau amesteca cu cereale. Merele nu sunt doar delicioase, ci si foarte sanatoase. De cate ori musti din unul, iti intaresti gingiile, iar continutul ridicat de apa stimuleaza productia de saliva, neutralizand bacteriile care duc la respiratia urat mirositoare si placa dentara, scrie Unica.