9 adevaruri pe care orice cuplu trebuie sa le accepte. Cine nu isi doreste o relatie perfecta, in care sa nu existe certuri, ci doar armonie? Din nefericire, acest lucru nu e mereu posibil. Daca vrem ca relatia de cuplu sa functioneze, exista lucruri pe care trebuie sa le luam ca atare si sa invatam sa nu ne plangem de ele. Iata 9 adevaruri pe care orice cuplu trebuie sa le accepte, in Click.

UtileFoto: Colaj foto

Cea mai populara dieta din lume! In 48 de ore, pierdeti 4 kilograme! Cand sunteti intr-o faza de detoxifiere sau de curatare a organismului, tot ceea ce mancati sau beti trebuie sa va ajute sa eliminati toxinele, dar si surplusul de apa din organism. Aceasta dieta ar trebui sa fie urmata pe timpul weekend-ului. Amanunte pe Realitatea.net.

Modelul tau pentru deblocarea telefonului e la fel de prost ca parola ta de la email. Majoritatea persoanelor folosesc parole foarte slabe, iar asta nu e niciun secret. Totusi, un studiu a aratat ca nici modelele de deblocare folosite pe telefoanele Android nu sunt gandite mai bine decat parolele de genul "123456789". Continuarea pe Playtech.ro.

Ciocolata, prieten sau dusman? Toti iubim ciocolata iar unii dintre noi chiar nu se pot abtine de la a consuma acest delicios "desert". Ciocolata are proprietati care pot ajuta organismul uman, dar cine poate spune cand este bine sa o mancam si in ce cantitate, pentru ca produsul sa nu devina periculos? Amanunte pe Doctorulzilei.ro.

Care sunt sunetele care te ajuta sa adormi mai repede. Ai probleme cu somnul si adormi foarte greu din cauza gandurilor care nu-ti dau pace sau a zgomotului care se aude de afara? O buna solutie ar fi sa asculti niste sunete cu efect linistitor. Cu ele "pe fundal", vei dormi ca un bebelus, scrie Click.