Ce sa bei inainte de culcare ca sa slabesti. Cand vrei sa slabesti, nu doar dieta si miscarea te ajuta. Vezi ce poti sa bei inainte de culcare ca sa topesti grasimea. O bautura ce contine doar ingrediente naturale te ajuta sa scapi de grasimea de pe burta si sa obtii silueta pe care ai visat-o. Trebuie sa o bei zilnic, inainte de culcare, pentru a vedea rezultatele, potrivit healthyfoodhouse.com. Grasimea de pe burta este cel mai greu de eliminat, insa nu ai motive sa te lasi batuta. Metabolismul nostru functioneaza mai incet in timpul zilei, iar bautura pe care iti propunem sa o prepari iti va ajuta organismul sa arda calorii mai repede si va accelera metabolismul in timpul somnului, noteaza Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Guvernul SUA a recunoscut ca marijuana ucide celulele canceroase. Institutul National privind Consumul de Droguri (NIDA), o institutie de cercetare finantata de Guvernul SUA, si-a actualizat recent site-ul pentru a oferi rezultatele unui studiu realizat la Universitatea St. George din Londra in legatura cu efectele medicinale ale canabisului. Desi efectele si beneficiile canabisului asupra sanatatii sunt cunoscute de multa vreme, faptul ca o astfel de institutie admite cele de mai sus este cu adevarat surprinzator. In trecut, guvernul si Institutul National al Cancerului (NCI) au admis doar ca, printre beneficiile consumului de canabis medicinal, s-ar numara stimularea poftei de mancare, alinarea durerilor si imbunatatirea somnului persoanelor care au cancer, informeaza Libertatea.ro.

Am testat incarcarea wireless si exista un singur mare motiv pentru care o vei vrea. Samsung este una dintre companiile care investeste mult in incarcarea wireless pe telefoanele sale. Asta in timp ce OnePlus a spus ca este, aproape, inutila pentru utilizatori. Am testat aceasta tehnologie si am vazut daca merita sau nu. Iti trebuie sau nu incarcarea wireless? Depinde. Pe scurt, nu-ti trebuie. Cum nu-ti trebuie nici NFC, fast charge, cititor de amprente, ecran QuadHD sau constructie premium, din metal sau policarbonat rezistent. Acestea nu-ti trebuie cu adevarat, dar sunt utile ca te ajuta sa economisesti timp, sa securizezi telefonul sau, pur si simplu, sa-ti sublinieze statutul. Nu castigi extraordinar de mult timp, dar este un confort putin mai mare. Daca stai cel putin doua ore prin preajma acelui birou, atunci incarcarea wireless nu iti va salva intreaga existenta, ci te va ajuta putin mai mult spre o experienta buna cu tehnologia, scrie Playtech.ro.

5 moduri de a corecta anxietatea la copii. Anxietatea de cele mai multe ori este invatata de copii de la unul sau ambii parinti. De aceea, corectarea acesteia la copil, poate fi dificila, cand reprezinta o problema cu care ne confruntam noi insine. Mai mult, cand cel mic este deja stresat, corectura poate parea o metoda invaziva care pune paie pe foc. Nu uita ce rol joci. Ca parinte, rolul tau nu este sa ridici vocea si sa pedepsesti ci sa iti antrenezi copilul pentru a se dezvolta la capacitate maxima. Adu-ti aminte ca nu trebuie sa il critici, sa il judeci sau sa il pui in situatii jenante. Invata-l! Asta il va ajuta sa se dezvolte si sa ajunga sa isi faca propriile alegeri. Atentie la ton si volum. Evident, cu totii avem momente dificile, iar uneori energia sau rabdarea ne pot lipsi cand vine vorba despre cei mici, noteaza psychologies.ro.

Testul care iti spune daca ai destul zinc in organism. Zincul este un mineral esential, care se gaseste in anumite alimente sau sub forma de suplimente. Lipsa lui slabeste sistemul imunitar si provoaca probleme serioase de sanatate. Vezi cum iti dai seama acasa daca iti lipseste zincul si ce trebuie sa faci. Derek Bryce Smith a creat un test care poate fi facut acasa, pentru a stabili daca iti lipseste zincul din organism, potrivit theheartysoul.com. Expertii sustin ca doua miliarde de oameni din toata lumea sufera de lipsa de zinc, iar studiile de la Universitatea de Stat din Oregon au tras concluzii ingrijoratoare referitoare la aceasta problema de sanatate. Numeroase cercetari care analizeaza sistemul imunitar, degradarea ADN-ului sau cancerul au aratat ca zincul este esential pentru a proteja impotriva stresului oxidativ si a ajuta la refacerea ADN-ului. Atunci cand suferi de deficienta de zinc, abilitatea corpului de a repara pagubele genetice scade, scrie Unica.ro.