Dispozitivele moderne ar putea duce la cancer de piele. Suntem atat de atasati de gadgeturile noastre, incat ne intereseaza mai mult ce putem face cu ele decat ce ne pot face ele noua. Totusi, oamenii de stiinta ne recomanda sa fim mai atenti. Dispozitivele precum tabletele, telefoanele si laptopurile pot reflecta lumina ultravioleta de la soare, crescand totodata expunerea utilizatorilor la cancer, dupa cum o arata un nou studiu citat de Playtech.ro.

UtileFoto: Colaj foto

6 mituri care distrug o relaţie. Toată lumea dă sfaturi în dragoste, însă trebuie să ai grijă pe cine asculţi. Dacă iubeşti o persoană, o iubeşti cu totul. Sigur, când iubeşti un om, îi accepţi şi defectele, dar asta nu înseamnă că nu vor fi mici obiceiuri care te vor scoate din sărite. Nu este un semn de incompatibilitate, ci mai degrabă o dovadă că te-ai îndrăgostit de un om, nu de un robot. Nimeni nu este perfect, nici chiar tu! Care sunt cele mai comune mituri care distrug o relaţie, in Libertatea.

Cum esti monitorizat constant pe Facebook. Procedura simpla prin care afli de cine si ii blochezi. Nu-i foarte usor momentul in care iti dai seama ca esti, in realitate, conectat cu mult mai multi oameni pe Facebook decat ai in lista de prieteni. Adevarul este ca avem impresia ca nu suntem conectati decat cu oamenii dragi, colegii si prietenii, dar te-ai gandit si la celelalte persoane care iti pot vedea profilul? scrie Realitatea.net.

Cum lupti cu afectiunile in sezonul rece. Chiar daca temperaturile sunt inca blande, calendaristic vorbind am intrat in toamna, iar pregatirea pentru sezonul rece trebuie inceputa, ca sa nu cedam racelilor de cum da frigul. Imunitatea organismului poate fi intarita prin terapii naturale, potrivit Libertatea.

Asa scapi de kilogramele in plus din vacanta. Ati fost in vacanta si v-ati ingrasat? Nutritionistii englezi va dezvaluie care este dieta care va va ajuta sa va intoarceti la hainele preferate. Micul dejun: 2 felii de paine de secara, 1 felie subtire de sunca, 2 lingurite de branza de vaci saraca in grasimi, 1 rosie si 1 castravete. Integral in Click.

5 alternative pentru a inlocui cafeaua. Te bazezi pe cafea atunci cand vrei sa rezisti mai mult timp? Multi oameni nici nu se pot concentra dimineata fara sa aiba o ceasca de cafea in fata. Dar cofeina poate avea efecte negative asupra sanatatii tale. Glamour.ro a gasit 5 alternative cu care poti inlocui cafeaua.