Cum sa mananci pizza si pastele la cura de slabire. Esti innebunita dupa paste, pizza, orez cu fel de fel de condimente exotice, insa toate acestea iti afecteaza simtitor silueta? Ei bine, daca ai trecut la cura, avem o veste buna. Poti tine dieta si te poti bucura de gustul alimentelor bogate in carbohidrati in acelasi timp. Cea mai simpla metoda este sa incluzi in regim proteinele, grasimile sanatoase si fibrele, toate dietetice. Explicatia ar fi ca toate aceste produse ajuta la eliminarea intr-un ritm lent a zaharurilor din sange si la scaderea glutenului din organism dupa masa. Alege mancaruri cat mai putin procesate. Consuma fructe si legume proaspete, si nu varianta lor confiata sau transformata in sucuri. Cand ai o masa bogata in carbohidrati, adauga o felie de avocado. Fructul este bogat in grasimi benefice, ca sa nu mai spunem ca are si un gust bun, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Adevar sau mit - antrenamentele cu greutati te fac musculoasa? In lumea fitnessului s-a format o delimitare clara intre aparatele pentru femei si cele pentru barbati. Vedem adesea gantere de greutati impresionante si prese dificile de care nicio fata nu s-ar apropia. Asta pentru ca exista mitul care spune ca antrenamentele cu greutati vor transforma corpul delicat de femeie intr-unul musculos care sa concureze cu cel al prietenului tau. Mit! Ridicatul greutatilor te va sculpta si iti va tonifia muschii si te va ajuta sa slabesti. Vei scapa de grasime, chiar daca acul cantarului se va ridica din cauza acumularii de masa musculara. Cu cat ridici greutati mai mari cu atat vei arde mai multe calorii si vei da jos mai repede, anuntaDoctorulZilei.ro.

Adevarul despre numaratul caloriilor. Zilnic citim pe spatele ambalajelor de alimente si vorbim despre cate calorii au ele, cate calorii ardem daca alergam sau daca facem o plimbare, cate acumulam cand mancam un mar sau o prajitura, si, bineinteles, cu totii vrem sa stim cate ar trebui sa consumam pentru sanatatea noastra. Iata cum stau lucrurile cu numaratul caloriilor. Se stie deja ca fiecare dintre noi are nevoie de un anumit numar de calorii acumulate zilnic pentru a putea functiona. Totodata, stim ca atunci cand mancam mai mult decat este nevoie, corpul incepe sa depoziteze surplusul sub forma de grasime. Acelasi lucru este valabil si pentru cazul unui consum numeric mai mic decat cel indicat, corpul fiind nevoit sa arda mai multe calorii decat are in depozitele sale, asa ca vom slabi. Astfel, este nevoie sa masuram intr-un fel sau altul cantitatea de energie pe care o consumam in fiecare zi, si facem acest lucru cu ajutorul caloriei, care nu este altceva decat un mod de a tine cont de cantitatea de energie de care are nevoie corpul pentru a functiona, informeazaPsychologies.ro.

Opt gesturi simple care te scapa de durerile menstruale. Menstruatia este "un dar" de la Mama Natura care ne afecteaza cam de 400 de ori intr-o viata. Iar simptomele nu sunt deloc de neglijat: stari de oboseala, nervozitate, dureri de cap, de burta, gambe, calcaie sau de spate. Pe langa analgezicele care ne pot asigura o trecere mai putin violenta spre vremuri mai bune, exista si cateva trucuri la care putem recurge fara sa ne indopam cu medicamente. Stiti vorba aceea: lucrurile simple fac diferenta. Ei bine, se probeaza si in cazul de fata, pentru ca exista metode care ne sunt foarte la indemana si prin care putem scapa de durerile din timpul menstuatiei. Sticla de apa calda la picioare sau la burta. Este incredibil cat de mult bine face acest mic gest. Caldura la burta sau la picioare pune sangele in miscare si te scapa de crampe. Oamenii de stiinta sustin ca apa calda are efect asemanator cu al analgezicelor, iar efectul dureaza aproxomativ o ora, scrieUnica.ro.

Acestea sunt legumele care te ingrasa. Legumele sunt necesare pentru ca au toti nutrientii de care avem nevoie zilnic. Medicii si nutritionistii le recomanda cu incredere. In timp ce o portie in plus de spranghel, spanac, broccoli, varza si castraveti duce la o scadere in greutate in decursul a patru ani. Timp de patru ani, participantii la studiu au slabit cate un kilogram pe an cand au mancat portii in plus din aceste legume. Contrar, legumele care contin amidon, precum : porumb, mazare, cartofi, dovleac, zuchinni adauga la cantar, 1 kilogram si jumatate pentru fiecare portie servita in patru ani. O femeie de greutate medie, trebuie sa manance 4 portii de legume si 3 de fructe, asa ca daca vrei sa ai o silueta tonifiata trebuie sa renunti la alimentele bogate in amidon, anuntaDoctorulZilei.ro.