Ce se intampla daca bei un pahar cu apa inainte de culcare. Da, majoritatea evitam sa bem apa - sau alte lichide - fix inainte de a ne pune capul pe perna. Asta pentru a nu ne trezi in timpul noptii pentru a face nesuferitul drum pana la toaleta. Daca te incadrezi in aceasta categorie, bea-ti paharul cu apa cu 1 ora sau 2 inainte de culcare. Apa, nu ceai - mai ales daca acesta are si cofeina. Daca nu te incadrezi in aceasta categorie (caz in care te declar o fiinta fericita), bautul unui pahar de apa exact inainte de culcare iti va aduce nenumarate si surprinzatoare beneficii. Un semn bun ca al tau corp are nevoie de mai multa apa este simplul fapt ca te trezesti dimineata insetat. Sa ai buzele un pic uscate e perfect normal. Dar daca ai bea apa ca un cal de cand deschizi ochii dimineata" ei bine, e semn ca ar cam trebui sa iti faci lege din a bea acel pahar de apa inainte sa pui capul pe perna, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Kilograme in plus si oboseala. Simptome ca ai prea multe toxine in corp. Senzatia de oboseala, nervozitatea, greata, problemele de digestie, acneea, pofta de dulciuri si alimente grase sau dificultatea de a pierde in greutate sunt semne ca organismul are nevoie de detoxifiere. Oboseala cronica poate fi rezultatul unui corp plin de toxine, mai ales daca programul de somn este unul normal, care ar trebui sa dea organismului rezistenta pentru intreaga zi. Oboseala apare pentru ca trupul se lupta sa scape de toate toxinele. Un supliment de cafea sau de dulciuri, substituti care dau impresia de energizare doar pe moment, nu face decat sa inrautateasca situatia. Cresterea rapida in greutate ar putea fi un alt semnal de alarma pe care corpul il trage pentru a evidentia gradul mare de toxine din corp. De fapt, luarea in greutate este influentata de hormoni, iar daca acestia sunt dati peste cap de toxinele din alimente, rezulta kilogramele in plus de care este atat de greu de scapat, anuntaDoctorulZilei.ro.

Ce sa iei seara ca sa scapi de insomnie si dureri de cap. Insomniile sunt foarte comune, iar de multe ori medicamentele nu au niciun efect. Vezi ce sa consumi inainte de culcare ca sa te odihnesti bine si sa scapi de durerile de cap. Un amestec din doua ingrediente pe care le ai in bucatarie te scapa de durerile de cap, iti intareste imunitatea, iti da energie, te ajuta sa adormi si creste nivelul de hormoni ai fericirii din organism, potrivit worldhealthinfo.net. Descoperirea a fost facut de dr. Matt Stone, un cercetator american care a publicat numeroase carti de nutritie, iar cele doua ingrediente sunt zaharul si sarea. Zaharul actioneaza ca un combustibil pentru celule, deoarece le asigura necesarul de energie. Sodiumul din sare le permite celulelor sa respire si sa produca energie. In plus, ambele substante lupta impotriva stresului care distruge metabolismul. Daca ai insomnii, combinatia de sare si zahar este perfecta pentru tine, informeazaLibertatea.

Primul simptom de sarcina: sangerarea de implantare. Sangerarea de implantare sau spotting-ul este printre primele simptome tipice ale sarcinii. Sangerarea de implantare apare in general atunci cand ovulul fertilizat se ataseaza de peretele uterin. Sangerarea de implantare nu apare insa la toate femeile si uneori poate fi chiar confundata cu aparitia mentruatiei. Cauze. O data ce ovulul a fost fertilizat, acesta devine embrion si calatoreste catre uter, unde se implanteaza pe peretele uterin. Uneori, atunci cand embrionul se ataseaza, cauzeaza o usoara sangerare, insa aceasta nu determina niciun fel de probleme pentru bebelusul in dezvoltare, scrieUnica.ro.

Exercitii la birou - cat de mult trebuie sa stai pe scaun, in picioare si sa te intinzi pentru a fi sanatos. Cu totii am auzit de pericolele unei vieti sedentare si de faptul ca statul la birou pentru 8 ore este mai rau ca fumatul si ca ne poate imbolnavi in timp. Cat de mult trebuie totusi sa stai pe scaun, in picioare si sa faci exercitii de intindere ca sa ramai sanatos si poate sa si slabesti. Doctorul Alan Hedge, de la Universitatea Cornell ne spune ca pentru fiecare 20 de minute pe care le petrecem stand pe scaun la birou, 8 minute trebuie sa ne plimbam sau sa stam in picioare si doua minute trebuie sa facem exercitii de intinere. Daca nu stii ce exercitii ar trebui sa faci, articolul urmator iti va fi de ajutor. El este de parere ca acest mix de miscari cresc densitatea osoasa si scad riscul bolilor, dar este si o strategie benefica pentru cei care vor sa slabeasca. Organismul nostru arde mai multe calorii atunci cand stam in picioare, decat atunci cand stam pe scaun, anuntaDoctorulZilei.ro.