Cum sa slabesti o marime la haine in zece zile. Cum ati reactiona daca cineva v-ar spune ca este posibil sa scadeti o marime la haine si sa aveti stomac plat fara sa stati sa va contorizati caloriile sau fara sa alergati cu orele pe banda? Antrenorul de fitness Robert Brennan a dezvoltat un program prin care slabesti pana la 6 kilograme in doar 28 de zile. Iar in cazul in care alegi sa tii dieta timp de 10 zile, esti cu o marime mai slaba la haine. Trebuie sa alegi fie un program de 10 zile, fie unul de 28 de zile, care consta in trei mese zilnice, cu preparate fara gluten sau lactate, plus o salata mare, care poate fi mancata ca o masa propriu-zisa sau poate fi impartita in gustari. Este important sa respecti tipul de alimente prezentate in exemplificarea unui meniu si sa nu consumi, pe langa produse bogate in gluten sau lactate, nici produse cu zahar, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Ai des dureri de cap? Iata care ar putea fi cauza neasteptata. Estimarile arata ca 10% dintre barbati si 25% dintre femei sufera de migrene ocazional sau in mod regulat. Multi dintre cei suferinzi sunt convinsi ca anumite alimente pot provoca aceste crize migrenoase, scrie site-ul passionsante.be. Migrena se caracterizeaza prin crize care dureaza de la 4 la 72 de ore, marcate de dureri de cap pulsatile care afecteaza o parte a craniului, greata si/sau varsaturi, sensibilitate la lumina (fotofobie) si sunet (fonofobie), cu agravare a starii la efort. Intr-o treime din cazuri, migrena este insotita de aura, mai ales oftalmica (aparitia puncte sau linii in campul vizual). Migrena este o boala cu o componenta ereditara puternica, dar se stie totodata ca numerosi factori pot fi implicati in declansarea crizelor: tulburari de somn, stres, surmenaj, menstruatia, expunerea la lumina, zgomot, mirosuri, schimbarea brusca de temperatura, efort fizic sau intelectual, precum si anumite produse alimentare. Pacientii au identificat o serie de alimente sau componente ale acestora, anuntaDoctorulZilei.ro.

Iei vitamine? Ai grija! S-a descoperit ca ar putea face mai mult rau! Milioane de oameni din intreaga lume aleg sa-si consolideze dieta printr-un consum de vitamine cumparate din farmacii. Putini stiu, insa, ca acestea sunt extrem de daunatoare, ducand la raspandirea celulelor canceroase. Cel putin asta rezulta din ultimele cercetari realizate asupra unor pastile cu antioxidanti, precum vitaminele A, C si E. Se pare ca, desi se crede ca aceste substante ar avea rolul de a preveni cancerul si bolile de inima, efectul e invers. Oamenii de stiinta au ajuns la aceasta concluzie in urma unor studii realizate pe soareci, astfel de antioxidanti dovedindu-se a fi foarte daunatori. Mai mult decat atat, s-a observat ca in cazul unui soarece cobai cu o tumora asemanatoare celor dezvoltate de oameni, metastazele s-au dublat. Cercetatorii sugereaza ca orice decizie in ceea ce priveste consumul de suplimente sa fie discutata cu un medic in prealabil, informeazaLibertatea.

Sapte sfaturi pentru mamicile care intarzie mereu dimineata. Dimineata. Momentul acela din zi in care totul este contra cronometru. Toata lumea vrea ceva de la tine. Ai un milion de lucruri de facut si indiferent cum le-ai face, mereu esti in intarziere. Asa ca, pentru mamicile care intarzie mereu, am pregatit 7 sfaturi pentru dimineti mai frumoase. Sunt testate, functioneaza! Pregateste hainele de cu seara. Si pe ale tale si pe ale celor mici. Stii bine ca diminetile sunt imprevizibile. Trezeste-te cu 10 minute inainte de ora obisnuita. Pare greu, dar o sa vezi ca cele 10 minute in plus fac diferenta. Ai timp sa iti bei cafeaua in liniste si sa iti pui in ordine planurile pe ziua in curs. Trezeste-i pe cei mici cu cantecul lor preferat sau cu replica preferata din desene animate. In loc de "intorsul pe partea cealalta" o sa iti raspunda cu un zambet pana la urechi si o sa te urmeze spre baie, scrieUnica.ro.

Lifting natural. Ingrediente din bucatarie cu care sa iti intinzi si tonifiezi pielea lasata. E normal ca pielea sa se lase odata cu inaintarea in varsta sau cand slabim brusc. Problema este mai evidenta in anumite parti ale corpului precum barbia si bratele. Chiar daca nu putem sa schimbam total aspectul pielii, il putem imbunatati considerabil cu cateva retete usor de pus in practica. Masca cu albusuri de oua. Amesteca un albus de ou cu o lingura de ulei de ulei de cimbru si aplica masca pe fata. Este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru pielea lasata si pentru riduri. Oul stimuleaza productia de colagen, iar uleiul de cimbru hidrateaza pielea. Combinatia dintre cele doua ingrediente creste fermitatea pielii si previne lasarea, anuntaDoctorulZilei.ro.