Greşelile uriaşe pe care le fac femeile într-o relaţie şi cum îi îndepărtează pe bărbaţi fără să-şi dea seama. Dincolo de aspectul fizic atrăgător al partenerei, bărbaţii sunt interesaţi şi de temperamentul ei şi de modul în care se poartă. Deseori, anumite greşeli pe care le fac femeile fără să-şi dea seama pot distruge o relaţie frumoasă. Cea mai frecventă gafă pe care o fac femeile cu partenerii lor este să le pună tot felul de întrebări prosteşti, care pe ei îi pun în dificultate, scrie Adevarul.

UtileFoto: Colaj foto

Cele mai frecvente cinci boli ale barbatilor. Bolile ii afecteaza pe barbati intr-o mai mare masura decat pe femei. Conform askmen.com, exista cinci boli frecvente de care sufera reprezentantii sexului tare. Pe primul loc se situeaza un "grup compact": bolile de inima. Nu este vorba doar despre atacurile de inima, ci de boli precum ateroscleroza (ingrosarea si infundarea arterelor inimii din cauza cheagurilor), infarctul miocardic, aritmia, cardiomiopatia ischemica sau insuficienta cardiaca. Specialistii spun ca pentru a preveni aceste boli barbatii trebuie sa aiba un stil de viata sanatos, sa manance cat mai natural (fara fast-food, fara grasimi si dulciuri) si sa incerce sa faca mai multe exercitii fizice, scrie Doctorulzilei.ro.

Cum scapi de burta pentru totdeauna. Ca sa scapi de inestetica burtica, indiferent cate cure tii si cat de sanatos mananci, este important sa ai si un tesut musuclar tonifiat. Pentru a fi "beton" in zona abdominala insa ai nevoie de o serie de exercitii intense, care te ajuta nu doar sa slabesti, dar si sa fii tonifiata si sa scapi de tesutul adipos. Antrenandu-ti muschii din zona mediana a corpului, adica muschii abdominali, gluteii, lombarii si muschii sodlurilor, iti ve imbunatati si postura, vei scapa de durerile de spate pe care le ai din cauza sedentarismului, devii mai mobil si poti evita diferitele accidente si isi poate imbunatati perforamantele sportive, potrivit Unica.ro.

10 lucruri pe care sa nu le spui intr-o conversatie. "Mult noroc!", "ai mai slabit", sau "arati foarte bine pentru varsta ta". De cate ori nu ai folosit in conversatie astfel de formulari, crezand ca faci un compliment interlocutorului?! In realitate, l-ai facut sa se simta prost, cumva, chiar daca si el obisnuieste sa vorbeasca asa. Iata care sunt acele fraze pe care nu e frumos sa le spui cuiva. Uau, cat ai slabit! Se vrea a fi un compliment, insa nu e. Din nou, este ca si cum ai critica, deoarece spunand cuiva ca a slabit e ca si cum ai sugera ca inainte era gras si urat. Mai bine spui: "Arati nemaipomenit" si, in felul acesta, eviti orice comparatie cu trecutul. Integral in Click.

5 lucruri neobisnuite pe care le face cand nu te mai iubeste ca la inceput. Unele relatii nu iau sfarsit cu mare tam-tam. Cu racnete, injurii, par smuls si lacrimi de crocodil. Ci pe nesimtite, cu un sir de reactii care mai de care mai ciudate, mai neasteptate, mai neobisnuite. Dar cum iti dai seama ca o persoana nu mai simte relatie in care e asa cum ar trebui? Care sunt semnele care arata ca gata, s-a terminat chiar daca nu s-a terminat? Pare contraintuitiv, dar unii oameni sunt coplesiti de vina cand isi dau seama ca se rup de partenerul de viata - mai ales cand este vorba de o relatie cu vechime. Continuarea in Libertatea.

De ce prefera barbatii femeile proaste? Potrivit unui studiu realizat de un grup de cercetatori de la Universitatea Texas din Austin, totul are de-a face cu ipoteza "exploatabilitatii sexuale", care se refera la modul diferit in care barbatii si femeile abordeaza actul sexual si cum ajung la el, potrivit Daily Mail. Scopul studiului a fost de a testa ipoteza conform careia o femeie care pare prostuta sau inerta ori, cu alte cuvinte, care poate fi "exploatata sexual", este considerata atragatoare de catre majoritatea barbatilor heterosexuali. Cercetatorii au chestionat 76 de studenti de sex masculin, astfel reiesind ca barbatii le considera atragatoare pe femeile care par vulnerabile, aflam de la Doctorul zilei.