Ce se intampla daca tii mainile in otet cu apa? Efectul este miraculos Bai calde - Combina o cana de otet de mere cu 6 cani de apa si tine miinile sau picioarele in aceasta baie. Daca simti dureri in zona gatului sau in alte zone ale corpului, poti aplica o compresa in regiunea dureroasa. Frectie - Combina doua linguri de otet de mere cu o lingura de ulei de masline si amesteca bine pana cand capata o textura omogena. Cu aceasta mixtura poti masa prin frectionare zona care te deranjeaza. Potiunea miraculoasa - Pune 3 linguri de otet de mere in 300 de ml de apa sau orice alt suc de fructe, la alegere. Bea din aceasta potiune de trei ori pe zi, inainte de masa. Otetul de mere are proprietati antioxidante si purifica organismul, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

A fost creat ecranul care poate fi folosit fara a-l atinge si e uimitor Display-ul touchless este cea mai noua inventie pe care au dezvoltat-o oamenii de stiinta germani. Noutatea vine din faptul ca acesta componenta digitala poate fi utilizata fara atingerea ecranului in mod direct cu degetul. Cand degetul se apropie la cativa milimetri de ecran, umiditatea din moleculele de apa emise de porii pielii umane este transformata in cateva milisecunde de asa-numitele cristale fotonice, intr-un semnal electric sau o schimbare de culoare. Cu ajutorul noii inventii, murdarirea display-urilor smartphone-urilor, tabletelor si notebookurilor va fi de domeniul trecutului, scrie Playtech.

Ce boli vindeci cu seminte de dovleac Trateaza deficitul de zinc - Semintele de dovleac sunt o sursa importanta de zinc, un mineral care intareste imunitatea organismului, ajuta la cresterea si inmultirea celulelor si la sanatatea pielii. Multe persoane au prea putin zinc in organism, din cauza dietelor sarace in protein animale si a efectelor adverse ale medicamentelor. Te scapa de insomnie - Insomnia este o problema serioasa, care poate duce la aparitia unor boli grave. Poti scapa de ea cu ajutorul semintelor de dovleac, potrivit joybynature.com. Consumate regulat, aceste produse naturale relaxeaza mintea si corpul, te scapa de anxietate si iti asigura un somn linistit. Elimina pietrele de la rinichi - Semintele de dovleac sunt un diuretic, astfel ca te fac sa urinezi mai des si sa iti cureti rinichii. Cercetarile au aratat ca previn formarea pietrelor si curata nisipul depus pe rinichi, informeaza Unica.

Baile de abur, de folos in afectiunile de sezon Baile de abur sunt folosite de mii de ani pentru relaxare, pentru alungarea durerilor si a toxinelor din organism. Aburul poate fi un medicament valoros care intareste sistemul imunitar, intensifica circulatia perifica, relaxeaza muschii si improspateaza pielea. Aburul este unul dintre cele mai ieftine tratamente de care poti beneficia acasa. Fie ca fierbi doar apa de la robinet sau adaugi plante de leac, vaporii fierbinti te pot ajuta. Inca din Antichitate, medicii japonezi recomandau baile de aburi pentru depresie, oboseala cronica, hipertensiune, afectiuni respiratorii si astmatice sau pentru dureri musculare, anunta Libertatea.

Crezi ca stii ce vrei de la un partener? Partenerul ideal - In mintea noastra, oricat am nega acest lucru, exista un profil al partenerului ideal: simtul umorului, reusita profesionala, atractivitate? Sau cineva care impartaseste o perspectiva asupra vietii asemanatoare cu a noastra? Conform listei pe care o avem in minte, atunci cand cunoastem o persoana noua, evaluam daca este material pentru un "date". Iar preferintele noastre inclina in functie de importanta pe lista a anumitor trasaturi. Real life - In timp ce pe hartie am putea evalua pe cineva mai obiectiv, gasind asemanari cu lista noastra mentala si deci rezultand o potrivire, in viata reala situatia nu sta deloc astfel. Chiar daca X este intocmai cum ne-am dori noi un partener, atractia are propriile legi pe care nu le controlam, nici nu le listam mental. Astfel, vom fi atrasi de Y care nu are nicio legatura cu ce sustinem noi permanent in grupul prietenelor apropiate, scrie Psychologies.