Nu te ingrasi daca mananci seara! 8 mituri spulberate. Veste buna! S-a demonstrat stiintific: ai voie sa mananci dupa ora 19.00 si nu te ingrasi, metabolizezi mancarea si in timpul somnului, carbohidratii nu ingrasa si nu exista alergie la grau. Toti carbohidratii ne ingrasa? Da si nu. Ovazul, graul si pastele integrale nu ingrasa. Sunt bogate in nutrienti, fibre si vitamine B, care nu au un impact negativ asupra zaharului din sange. Cele 8 mituri desfiintate de nutritionistii britanici, in Click.

UtileFoto: Colaj foto

Sticlele de plastic cumparate din magazin iti pun sanatatea in pericol. Ce inseamna simbolurile trecute pe ele. Sanatatea poate fi pusa in pericol atunci cand alegi sa cumperi o anumita sticla de plastic care contine apa imbuteliata, mai ales daca vrei sa o refolosesti. PET este unul din materialele plastice cele mai frecvent utilizate in produsele de consum, si se gaseste in marea parte in sticlele de plastic care contin apa imbuteliata. Acest ambalaj este destinat pentru recipiente de unica folosinta. Utilizarea repetata creste riscul de dezvoltare al bacteriilor. Aceste sticle pot elibera metale grele si substante chimice care afecteaza echilibrul hormonal, aflam din Libertatea.

Adevarul despre gluten. Graul a devenit unul dintre cele mai controversate alimente de pe planeta din cauza faptului ca are in componenta sa gluten - o proteina care, sustin unii, cauzeaza o multime de afectiuni, de la obezitate la depresie. Catherine Price a investigat ce efecte are glutenul si a incercat sa afle care este, de fapt, adevarul, potrivit Glamour.ro.

Sani lasati? Trucuri pentru tonifierea si ridicarea sanilor. Multe femei se confrunta cu problema lasarii sanilor de la varste din ce in ce mai fragede. Din cauza numarului mare de diete tinute, din cauza varstei, a sedentarismului sau a sutienului neadecvat sau a nepurtarii acestuia. Insa, exista o serie de trucuri pe care le putem aborda pentru a evita sa ajungem cu sanii lasati, la varste destul de mici, scrie Doctorulzilei.ro.

4 adevaruri despre infidelitate. Intelegem problema infidelitatii la nivel teoretic, tinand cont ca nu prea suntem fiinte monogame si, desi ne dorim sa ne petrecem restul vietii alaturi de cineva, provocarea este una dificila. In timp ce anumite trairi se sedimenteaza, precum respectul, intelegerea, increderea, altele precum atractia se diminueaza in timp, oricat ne-am stradui. Totodata, eroziunea celei din urma, atrage zguduirea celorlalte. In practica, termenul de infidelitate este mult mai dificil de inteles decat teoria, noteaza Psychologies.ro.