Cele mai puternice antibiotice se afla chiar la tine in bucatarie. Iata o lista de "medicamente" anti-infectioase! Toamna este cel mai roditor anotimp, cu fructele sale gustoase, cu spectacolul de culori, dar este si anotimpul in care sistemul imunitar este afectat. Trecerea de la temperatura de vara la ploile reci de toamna se face cu debutul unei raceli. Infectiile sunt mult mai usor de contactat din cauza ca sistemul de aparare al organismului este slabit. Daca primul instinct este sa te duci la farmacie si sa ceri o cutie de antibiotice pentru orice fel de infectie, trebuie sa incerci in alta parte - in bucatarie. Amanunte pe Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

5 greseli care iti strica viata sexuala. Fara sa vrem ne creeam o rutina atunci cand vine vorba de actul sexual, pe care ajungem sa o respectam de fiecare data. Din pacate, de cele mai multe ori facem mici greseli care rapesc din pasiune sau ne pun in situatii dificile fara sa ne dam seama. Specialistii ne vorbesc despre cateva greseli frecvente, atunci cand vine vorba de viata noastra sexuala, scrie Elle.ro.

Boli pe care oamenii le iau de la animalele de companie. Cele mai multe boli se pot lua de la animalele fara stapan, insa si de la cele de casa. De exemplu, cei muscati de caini comunitari trebuie sa mearga de urgenta la medic, existand riscul transmiterii turbarii. Afectiunile transmise de la animale la om se numesc zoonoze, acestea putand da complicatii daca nu sunt tratate. De la animale se pot contracta boli parazitare, bacteriene, micotice sau virale. Iata care sunt cele mai frecvente boli pe care oamenii le iau de la animalele de companie, in Click.

Astenia de toamna - afectiune reala sau lene de sezon? Toamna este un anotimp de tranzitie catre sezonul rece. Ziua incepe sa scada, intensitatea luminii se reduce treptat, iar temperatura scade pana la pragul inghetului. Reducerea intensitatii luminii provoaca diferite schimbari in organism: productia de serotonina (hormonul fericirii) scade, vitamina D se fixeaza mai greu (deficitul acestei vitamine este una dintre cauzele lipsei de energie, a slabiciunii musculare sau anxietatii) si este stimulata, conform unor studii, productia de melatonina (hormonul somnului), potrivit Doctorulzilei.ro.

12 momente care pot intari sau distruge o relatie. Exista unele momente in viata unui cuplu care, daca sunt depasite cu succes intaresc relatia sau, dimpotriva, o pot distruge daca niciunul dintre parteneri nu ia vreo masura in acest sens. Iata 12 evenimente care pot conta decis in dezvoltarea sau ruperea unei relatii, pe RomaniaTv.net.