Supa lui Hipocrate, despre care se spune ca vindeca cancerul. Sunt multe combinatii naturiste despre care se spune ca ar lupta impotriva cancerului si a altor afectiuni la fel de grave. Insa un singur preparat se pare ca ajuta concret in vindecarea cancerului, conform site-ului treatingcanceralternatively.com. Este vorba despre supa lui Hipocrate, pe care "parintele Medicinei" o recomanda pacientilor sai, in Antichitate, in vederea intaririi sistemului imunitar. Ingrediente: O radacina de telina de marime medie. O radacina de patrunjel de marime medie. Usturoi dupa gust. 4 cepe medii. In jur de 700 de grame de rosii. Jumatate de kilogram de cartofi. Putin patrunjel, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Ce se intampla cu inima si plamanii pe masura ce inaintezi in varsta si ce organ imbatraneste cel mai repede? Fiecare organ are ritmul sau de imbatranire, ritm care depinde si de stilul de viata al fiecarei persoane. Iata cum isi modifica functia si chiar marimea inima, oasele sau plamanii si ce organ imbatraneste primul, in cazul femeilor. Odata cu imbatranirea este posibil ca inima sa isi modifice volumul. Sunt afectate atat capacitatea de a extrage oxigenul din sange, cat si puterea de pompare a sangelui. De exemplu, la cineva de 75 de ani pomparea sangelui se va face cu o eficienta de doar 70% in timp ce pomparea sangelui catre creier va fi de doar 80% din capacitatea unui adul de 30 de ani. Depozitele de grasime incep sa se stabileasca in vasele de sange favorizand aparitia aterosclerozei sau a altor boli de inima, anuntaDoctorulZilei.ro.

Metode naturale care scurteaza menstruatia si te scapa de durerile specifice. Pentru ca foarte multe femei se confrunta cu dureri intense in perioada menstruala, azi ne-am gandit sa facem un top al celor mai eficiente metode naturale care ajuta la calmarea acestor dureri si scurteaza menstruatia. Inainte de a incerca oricare dintre aceste metode, recomandarea noastra este sa iti consulti medicul de familie sau medicul ginecolog, pentru a te asigura ca durerile tale nu sunt cauzate de o afectiune. Vei spune ca aceste doua sfaturi sunt poate prea banale, atunci cand vine vorba de durerile menstruale, insa este dovedit faptul ca dieta ne influenteaza direct si menstruatia. Concret, o dieta echilibrata, bazata pe fructe si legume crude, cat mai naturale, te va ajuta sa ai o menstruatie mai putin abundenta si sa eviti durerile puternice, specifice acestei perioade. De asemenea, daca bei suficienta apa, crampele tale ar putea fi mai putin dureroase, dar fiind faptul ca vei fi mai bine hidratata. La polul opus, bauturile pe baza de cofeina si sucurile carbogazoase, cu mult zahar, accentueaza crampele, pentru ca stimuleaza deshidratarea organismului, informeazaLibertatea.

Iata ce alimente iti stimuleaza cresterea parului. Un par des si frumos poate fi consecinta unei bune mosteniri genetice, dar daca Mama Natura nu te-a inzestrat cu suvite spectaculoase, poti obtine o podoaba capilara asa cum iti doresti cu ajutorul alimentatiei. O dieta alimentara sanatoasa este cheia unui par bogat si stralucitor. Alege sa consumi alimente ce contin vitaminele A, B, C, E si Fier, Zinc, Cupru, Magneziu si Seleniu. Asadar, laptele, ouale, branza, iaurtul, carnea de pui, toata gama de cereale, somonul, spanacul, broccoli, piperul, varza, patrunjelul, grapefruitul, avocado, painea integrala, ovazul ajuta la hranirea scalpului. Sucurile de fructe si legume proaspete redau stralucie firului de par. Semintele de in, alunele de padure, pestele, fasolea, dovleacul, uleiul de masline si alte alimente bogate in acizii grasi Omega 3 stimuleaza cresterea parului, intrucat trei la suta din firul de par contin acizi grasi. Evita pierderea de vitamine, mai ales de vitamina E si Zinc, pentru ca duc la subtierea firului de par si caderea podoabei capilare, scrieUnica.ro.

Lipsa unei vitamine arhicunoscute creste riscul de infarct. Medicina a stabilit de mult timp o legatura intre carenta vitaminei D in sange si problemele cardiovasculare, insa cercetatorii au determinat care sunt limitele specifice pornind de la care creste riscul unui accident cardiovascular, relateaza EFE. Astfel persoanele al caror nivel de vitamina D este de sub 15 nanograme pe milimetru de sange au un risc cardiovascular crescut, au stabilit autorii acestui studiu prezentat luni la conferinta anuala a American Heart Association intrunita luni din Orlando, Florida. "Desi rate ale vitaminei D de peste 30 ng/ml au fost mult timp considerate ca normale, cercetari mai recente au aratat ca nivele mai mari de 15 ng/ml sunt cele suficiente", a explicat dr. Brent Muhlestein, codirector al cercetarii cardiovasculare realizate de Institutul inimii Intermountain din Salt Lake City (Utah), anuntaDoctorulZilei.ro.