Temperaturile scazute influenteaza negativ tenul nostru, astfel ca pielea devine ridata, lipsita de fermitate si isi pierde moliciunea. Pentru a preveni acest lucru, se poate apela la ajutorul tratamentelor cu produse naturiste.

In sezonul rece, pielea trebuie 'rasfatata' cu diverse creme hidratante si cu vitamine. De asemenea, foarte important este sa consumam in fiecare zi cel putin 1,5 litri de apa si sa tinem o cura de purificare a organismului in care, timp de doua saptamani, sa eliminam carnea, mezelurile si ouale.

Gomajul este si el indicat, timp de sapte zile, pentru curatarea in profunzime a tenului, gatului, decolteului si mainilor. Daca nu aveti bani de produse cosmetice scumpe, puteti amesteca sare grunjoasa cu ulei de masline sau de migdale si sa curatati pielea, cu miscari blande, ascendente. Limpeziti bine si aplicati apoi o masca din galbenus de ou, drojdie de bere, caimac si miere. Aceasta se lasa sa actioneze 30 de minute, dupa care se limpezeste foarte bine. De asemenea, va pot fi de ajutor si produsele din sursa naturala.

Integral in Libertatea.