Greseli pe care le faci cand iei analgezice Iei analgezice de cate ori te doare ceva - Exista doua tipuri de analgezice care se dau fara prescriptie medicala: acetaminofen, care se gaseste in Paracetamol, si antiinflamatoarele nonsteroidiene, precum ibuprofenul si aspirina. Acetaminofenul blocheaza receptorii durerii din creier, pe cand antiinlamatoarele nonsteroidiene blocheaza productia de prostaglandina, care declanseaza durerea si inflamatia cand celulele sunt deteriorate. Iei doze prea mari de medicamente - Daca ai o raceala urata, nu te gandi ca mai multe analgezice te vor ajuta sa scapi de ea. Citeste cu atentie etichetele medicamentelor impotriva racelii si gripei, pentru ca multe au substante care au rolul de a calma durerea, integral pe Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Ceapa, unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste pentru tiroida Contine vitamine, minerale si antioxidanti care tin la distanta boli precum cancerul sau diabetul, trateaza eficient raceala si gripa si amelioreaza considerabil o serie de simptome ale unor afectiuni, precum dureri, diaree, tuse, febra. Cel mai des intalnite afectiuni tiroidiene - 200 de milioane de oameni din intreaga lume se confrunta cu afectiuni ale tiroidei, dintre care cele mai frecvente sunt hipotiroidia, hipertiroidia si boala Basedow. In cazul acestor afectiuni, tiroida nu-si mai indeplineste rolul sau fundamental, acela de reglator al metabolismului bazal, anunta Avantaje.

De ce sa-ti controlezi palmele si talpile in fiecare seara daca ai pielea mai inchisa Cu siguranta nu stai in fiecare seara sa-ti analizezi talpile sau palmele, pentru ca nu este un obicei pe care lumea il face de zi cu zi. Insa, daca esti o persoana cu tenul mai inchis, poate ar fi bine sa iti faci din asta un ritual. Cercetatorii sustin ca persoanele care se nasc cu acest tip de piele sunt cu 33 la suta mai predispuse sa dezvolte o forma agresiva de cancer de piele, anunta Unica.

Scapa de mirosul neplacut al corpului cu aceste remedii naturale - Deodorant natural din menta si ulei de rozmarin. Menta si uleiul de rozmarin lupta impotriva bacteriilor si sunt foarte eficiente in aceste situatii. Ai nevoie de : 5 frunze de menta si 5 legaturi de rozmarin. Pune totul la fiert intr-o oala cu apa timp de 15 minute. Strecoara lichidul, lasa-l sa se raceasca si aplica-l dupa fiecare dus. - Alimente bogate in clorofila - au un efect antiperspirant si te ajuta si in cazul in care suferi de halena Spanac; Salata verde; Patrunjel, integral pe Doctorul Zilei.

Sarbatorile: momentul ideal pentru a-ti construi intimitatea in cuplu Construieste-ti propriile traditii - Bineinteles ca va veti vizita parintii si familia, dar nu trebuie sa va dedicati intreg programul acestor vizite. Alegeti sa plecati impreuna cateva zile, departe de obligatii si responsabilitati si construiti-va traditii noi. Gasiti activitati care va fac placere, permiteti-va sa va jucati si, de ce nu, puneti-va in scena fanteziile. Stabileste-ti prioritatile - Cum zilele de concediu niciodata nu sunt suficiente, profita de ele pentru cuplul tau. Fa o prioritate din timpul pe care il petreceti impreuna si bucurati-va de liniste si odihna. Renunta la petrecerile care oricum nu te intereseaza cu adevarat si alege sa iesi in oras cu iubitul tau, scrie Psychologies.