Ce sa bei dupa masa ca sa slabesti Pentru a prepara bautura care te ajuta sa slabesti, ai nevoie de o lingurita de miere si un grepfrut mare, copt bine. Taie fructul in jumatate si ia pulpa cu o lingura. Adaug-o in blender si amestec-o cu mierea pana cand obtii o bautura omogena. Consuma sucul proaspat, la o ora dupa fiecare masa. Sucul de grepfrut si miere nu te ajuta doar sa slabesti, ci si sa fii sanatoasa. Consumat dupa fiecare masa, scade riscul de a suferi de obezitate si de a face infarct sau accident cerebral. Grepfrutul regleaza tensiunea arteriala, datorita nivelului risicat de fibre. In plus, este un fruct plin de antioxidanti si combate formarea radicalilor liberi care duc la cancer, informeaza Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Boli necrutatoare pe care le anunta balonarea, durerile de burta si ametelile Durerile de burta pot fi acute, caz in care persoana in cauza se va prezenta la doctor, dar pot fi si surde, usor de tolerat si putin sesizabile caz in care vor fi de cele mai multe ori ignorate. Nu de putine ori, insa la originea lor se afla probleme grave de sanatate. Astfel cand, durerile sunt atroce, se resimt la nivelul abdomenului superior si nu se calmeaza in nicio pozitie, ar putea fi vorba de un ulcer perforat, sau mai grav de o criza de pancreatita. Balonarea se manifesta prin senzatia de presiune abdominala si confera un grad ridicat de disconfort. Daca va confruntati frecvent cu aceasta senzatie, mergeti la medic deoarece poate ascunde de la cauze usoare la foarte grave precum cancer ovarian, cancer intestinat sau infectii intestinale, integral pe DoctorulZilei.

Cum gestioneaza stresul oamenii cu un psihic puternic Accepta faptul ca stresul este parte a vietii cotidiene - In timp ce unele persoane irosesc timpul si energie gandindu-se la dificultati, persoanele cu un psihic puternic recunosc problemele ca fiind inevitabile. Atunci cand situatiile dificile se ivesc, stiu ce schimbari sa faca pentru a-si imbunatati situatia. Isi mentin problemele la un nivel acceptabi - Persoanele puternice psihic tin problemele la un nivel acceptabil, fara a transforma un incident minor intr-o catastrofa si sunt atenti la monologurile negativiste care ar putea sa ii streseze in plus. Au delimitari clare intre activitatile sociale si momentele de singuratate - Uneori, in incercarea de a evita probleme, unele persoane isi petrec majoritatea timpului in cadrul unor activitati sociale, in timp ce altii prefera sa se retraga din cercurile de prieteni sau familie, scrie Psychologies.

Cel mai ieftin leac pentru celulita. Se prepara din doua ingrediente si se ia inainte de fiecare masa Se curata un kilogram de ceapa alba. Se stoarce (in storcatorul de fructe), iar peste zeama obtinuta se adauga 200 g de miere de buna calitate. Se amesteca bine si se da la rece. Inainte de fiecare administrare, sucul de ceapa cu miere trebuie bine amestecat. Se administreaza zilnic cate 40 de ml, inainte de fiecare masa principala a zilei (mic dejun, pranz, cina). Cura se urmeaza cu strictete timp de trei luni, dupa care se face o pauza de o luna si se reia pentru inca trei luni, informeaza DoctorulZilei.

Ceaiul pieilor rosii folosit pentru tratarea cancerului Ceaiul Essiac este cunoscut pentru efectele pe care le are asupra unor boli care, in lumea medicala sunt catalogate drept incurabile. Acest ceai a devenit cunoscut mai intai in Canada, in anii 20, fiind administrat prima data de o asistenta medicala, Rene Caisse, pentru tratarea unor boli pe care, pe atunci, nici un alt medicament nu le putea trata. eteta initiala de Essiac continea intre 6 si 8 plante medicinale, insa cel mai frecvent intalnita este cea care contine patru radacini, din care aceasta a fost facuta de vracii pieilor rosii, la inceput. Acestea sunt: 100 de grame de pudra de ulm alb; 28 de grame de radacina de rubarba turceasca pistata; 6 cescute si jumatate de radacina de brusture pisata; 455 de grame de macrisul iepurelui, praf. Din aceasta cantitate de ingrediente obtineti 7,5 litri de ceai, integral pe Unica.