Cum cureti sangele de toxine cu doar doua ingrediente. Stilul de viata dezordonat pe care il duce zi de zi, alimentatia haotica si nesanatoasa si lipsa activitatii fizice ne fac sa ne confruntam cu tot soiul de probleme de sanatate. Toxinele din sange si arterele "captusite" cu grasime sunt doar cateva dintre efectele acestui stil de viata. Nivelul ridicat de colesterol, care atrage dupa sine boli cardiace si circulatorii, dar si depunerile de grasime care se pot vedea cu ochiul liber, pe pleoape, sub pleoape, sau in alte zone ale corpului, sunt cateva dintre priblemele cu care ne pute confrunta daca nu suntem atenti la ceea ce consumam zilnic. In cazul in care "raul" a fost facut, exista o solutie prin care putem scapa de toxinele din sange si ne putem scadea nivelul ridicat de colesterol. Iata o reteta excelenta pentru a rezolva aceasta problema, din doua ingrediente pe care le avem in bucatarie sau care pot fi procurate cu usurinta, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Un suc acidulat pe zi iti inveleste ficatul in grasime. Cercetatorii americani au descoperit efectele dezastruoase pe care le au sucurile acidulate asupra organismului. 1.000 de voluntari cu varste cuprinse intre 30 si 45 de ani au fost monitorizati timp de 6 ani. Rezultatele au fost socante. Cei care consumau zilnic sucuri aveau cu 30% sanse sa se imbolnaveasca grav. Organele lor interne (indeosebi ficatul, pancreasul si intestinele) au fost invelite progresiv de-a lungul timpului in grasime. Cresc sansele dezvoltarii de boli cardiace si rezistenta la insulina. Cei care obisnuiesc sa consume peste un litru de suc pe zi, pun pe organe aproape un kilogram de grasime de-a lungul a sase ani. Cei care consuma un suc acidulat pe saptamana depun pe organe 707 mililitri de grasime viscerala, de-a lungul a sase ani. Cercetatorii britanici din cadrul Ministerului Sanatatii au remarcat efectele nocive ale zaharului din sucuri asupra copiilor, anuntaClick.

Cel mai puternic "medicament" 100% natural. Un singur super-aliment combate 15 boli. Se spune - si pe drept cuvant - ca propolisul este unul dintre cele mai puternice medicamente oferite de natura. Datorita compozitiei sale (rasini vegetale, ceara, uleiuri volatile, fier, microelemente - cupru, mangan, zinc, cobalt, polen, secretii ale glandelor salivare ale albinelor), mareste rezistenta fizica si inlatura oboseala. Propolisul este, totodata, si un excelent antiviral, antiinflamator, reface tesuturile afectate de rani, vindeca arsurile si degeraturile, cicatrizeaza operatiile si opreste sangerarile gingiilor. Exista doua feluri de propolis: cel brut, care arata ca niste mici bulgari de culoare maronie si are un miros dulce-amarui, si tinctura alcoolizata. In acest articol ne vom referi mai departe la felul in care tinctura de propolis poate sa aduca alinare si vindecare in mai multe afectiuni medicale, informeazaDoctorulZilei.ro.

Obiceiuri zilnice care duc la varice. Varicele pot aparea la orice varsta, insa cele mai afectate sunt femeile trecute de prima tinerete. Sedentarismul duce, in timp, la aparitia varicelor. Nu trebuie sa mergi la sala pentru a sta departe de aceste probleme. Cateva minute de miscare pe zi sunt de ajuns pentru a avea picioare frumoase cat mai mult timp. Alearga pentru 15 minute, mergi pe scari sau fa cateva genoflexiuni dimineata si seara. Consumul excesiv de sare duce la depunerea unor depozite de toxine in venele de la picioare si la umflarea lor, deoarece rinichii flirteaza mai greu impuritatile din sange, potrivit stepsnstages.com. Incearca sa mananci cat mai nesarat si vei preveni aparitia varicelor, scrieUnica.ro.

Topul ceaiurilor care reduc riscul de accident vascular cerebral. Studii recente au dezvaluit ca un consum regulat de ceai verde si ceai negru poate reduce semnificativ riscul de accident vascular cerebral sau alte tipuri de accidente vasculare. Asa cum era de asteptat, secretul consta in mentinerea unui echilibru, intrucat nu este indicat consumul in exces al acestor ceaiuri. Astfel, o ceasca de ceai negru dimineata si o alta de ceai verde, dupa-amiaza, sunt suficiente pentru a beneficia de efectele lor spectaculoase asupra sanatatii. Aceasta cifra este rezultatul unui studiu realizat de Centrul National Cerebral si Cardiovascular din Japonia, timp de 13 ani, perioada in care au fost monitorizate peste 83.269 de persoane. Potrivit directorului studiului, medicul Yoshihiro Kokubo, rezultatele cercetarii sunt cat se poate de optimiste. Mai precis, o simpla schimbare in ceea ce priveste modul nostru de viata - consumul a doua cani de ceai zilnic, ne poate ajuta sa evitam multe probleme de sanatate, anuntaClick.