​Cum sa folosesti folia de aluminiu ca sa iti albesti dintii. Sunt cateva ingrediente care fac minuni pentru dinti, dar inainte sa le folosesti, este indicat sa ceri sfatul stomatologului. Nu toata lumea reactioneaza la fel, de aceea este bine sa fii indrumata de un specialist. Dupa ce ai facut acest pas, nu iti ramane decat sa incerci sa iti albesti dintii la tine acasa. Pentru asta ai nevoie de doua bucati mici de folie de aluminiu, 2 lingurite de bicarbonat de sodiu si 2 lingurite de pasta de dinti. Amesteca bine bicarbonatul de sodiu si pasta de dinti, apoi unge bucatile de aluminiu cu solutia obtinuta. Benzile cu inalbitorul natural trebuie puse, apoi, pe dinti pentru 30 de minute, potrivit livestrong.com. Dupa ce le dai jos, spala-te pe dinti si bucura-te de efectele obtinute. Nu folosi acest remediu mai mult de o data pe saptamana, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cum sa calmezi in mod natural arsurile la stomac. Aproape 20% din populatia mondiala sufera de arsuri la stomac, arata statisticile. Alimentatia dezechilibrata, anumite medicamente, stresul si fumatul sunt cateva dintre cauzele arsurilor la stomac. De obicei, arsurile la stomac sunt declansate de mancare si se produc atunci cand acidul din stomac intra in tubul digestiv, arzand partea din spate a gatului. Astfel, durerea puternica poate radia in piept, mergand din spatele sternului pana in gat. Arsurile la stomac pot fi insotite de stari de greata sau flatulenta, in timp ce disconfortul poate dura pana la doua ore. Insa, daca suferi de indigestie de cel putin doua ori pe saptamana, atunci este posibil sa ai ceea ce medicii numesc boala de reflux gastroesofagian. Aceasta boala nu trebuie in niciun caz ignorata, simptomele ei incluzand arsuri la stomac dureroase, dificultati la inghitire, tuse persistenta, salivare crescuta, raguseala cronica, regurgitare si uneori dureri in piept. Boala trebuie tratata in mod corespunzator, intrucat acidul coroziv din stomac poate eroda treptat captuseala delicata a esofagului, proces care este legat de cancerul esofagian, anuntaClick.

Bautura care arde grasimea in timp ce dormi. Bea-o inainte de culcare si te trezesti mai suplu. Aceasta bautura scade pofta de mancare, accelereaza metabolismul si arde grasimea, in timp ce tu dormi. Este recomandat sa o consumi in locul mesei de seara, timp de o saptamana-doua, iar rezultatele te vor uimi. Ingrediente: 1 grapefruit; o lingura de miere de albine; 2 linguri de otet de mere. Mod de preparare: Decojeste grapefruitul si pune-l in blender impreuna cu celelalte ingrediente. Poti consuma bautura si inainte cu o jumatate de ora de pranz, dar cel mai recomandat e sa o bei seara in loc de cina. Fa asta timp de 7 zile consecutiv, apoi fa pauza 7 zile si repeta, pana ajungi la greutatea dorita. Atentie! Daca iei orice fel de medicamente, nu consuma aceasta bautura pentru ca grapefruitul poate potenta sau anihila efectul medicamentelor, informeazaDoctorulZilei.ro.

Ce spun buzele despre sanatatea ta. Vechile principii Ayurveda din India antica ne invata ca nuantele naturale ale buzelor si aspectul lor dezvaluie afectiuni ascunse sau boli vechi, pe care nu am reusit sa le tratam. Iata cum le poti descoperi singura, uitandu-te in oglinda cu atentie la buzele tale. Buzele crapate si palide. Te avertizeaza in primul rand ca esti deshidratata si ca trebuie sa bei mai multe lichide, sucuri naturale, ceaiuri sau apa cu aport de electroliti. Buzele galbene. Acestea pot fi semnul hepatitei sau al efortului intens, daca practici un sport solicitant. Mai pot semnala probleme legate de splina si un sistem imunitar scazut, scrieLibertatea.

Alimente pe care sa nu le cureti niciodata de coaja. Castravetele este o leguma foarte sanatoasa, bogata in apa, care nu ar trebui sa iti lipseasca din alimentatie. Are foarte putine calorii, dar contine multe vitamine si minerale. Principalul compus al castravetelui este dioxidul de siliciu, o substanta care se gaseste in coaja si care ajuta la formarea colagenului. Te ajuta, astfel, sa ai o piele sanatoasa si frumoasa. Coaja castravetelui nu are un gust neplacut, asa ca nu renunta la ea data viitoare cand faci o salata. Un studiu al cercetatorilor de la Universitatea Cornell, citat de myilifestyle.com, a aratat ca 87% dintre fitochimicalele care lupta impotriva cancerului se gasesc in coaja merelor, asa ca mananc-o cu incredere. Un mar pe zi este eficient si impotriva constipatiei, deoarece este bogat in fibre, anuntaUnica.ro.