Ce se intampla in corpul tau cand renunti la carne Vei slabi - Cercetatorii de la Universitatea George Washington au vrut sa vada ce efecte are renuntarea la carne asupra greutatii. In urma analizei lor au observat ca, pe langa faptul ca o dieta vegetariana previne aparitia unor boli grave, te ajuta si sa slabesti, potrivit goodmorningcenter.com. Trebuie, insa, sa discuti cu medicul tau, inainte sa iei aceasta decizie, pentru a fi sigura ca esti pregatita sa faci o schimbare atat de mare. Vei reduce riscul de boli cardiovasculare - Numeroase studii au aratat ca persoanele vegetariene au un risc cu 24% mai mic de a suferi de boli cardiovasculare. In plus, eliminarea carnii din dieta scade riscul blocarii arterelor si are efect anti-inflamator, integral pe Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Ce spun picioarele despre sanatate. 6 semne pe care nu trebuie sa le ignori Absenta pilozitatii de pe degete - Din motive estetice, cele mai multe dintre noi prefera sa-si indeparteze prin epilare pana si ultimul fir de par de pe corp. Evident, aici intra si pilozitatea de pe degetele de la maini si de la picioare. Insa, lipsa pilozitatii de pe degetele de la picioare, in conditiile in care noi nu avem nicio contributie, poate indica anumite probleme de sanatate. Cea mai importanta dintre acestea este circulatia proasta. Amorteala in degete - O senzatie de amorteala resimtita la nivelul degetelor mari de la picioare este un simptom al diabetului. Totodata, poate fi un efect secundar al chimioterapiei. Pe de alta parte, daca amorteala este resimtita doar la un picior, cauza ar putea fi lezarea unui nerv. In acest caz, senzatiile de furnicaturi cedeaza la administrarea de analgezice, scrie Avantaje.

Leac pentru insomnie din 3 ingrediente naturale Iata cum poti ameliora insomnia si cum poti avea un somn linistit. Redu timpul petrecut in fata tabletelor, telefonului sau a calculatorului, deoarece lumina albastra, nenaturala actioneaza asupra hormonilor somnului si astfel vei adormi mai greu. Fa o baie calda pentru a-ti relaxa muschii si a-ti deschide porii. Bea un ceai de musetel, sunatoare sau alta planta care iti place. Pune in ceai 2 linguri de otet de mere si 2 linguri de miere. Mierea reduce starea de oboseala, care de cele mai multe ori nu te lasa sa te odihnesti si otetul de mere este un leac folosit de grecii antici, care sporeste eliberarea triptofanului, o substanta care se metabolizeaza in serotonina si iti da o dispozitie buna, astfel se reduce stresul, informeaza Doctorul Zilei.

Alimente care favorizeaza inmultirea candidei. Iata de ce produse trebuie sa te feresti Candida albicans este o ciuperca ce traieste peste tot in corpul uman, in special in flora bacteriana a pielii, tractului intestinal, vaginului, gurii si rectului. Desi este o ciuperca necesara pentru organism, prezenta in mod natural in corpul nostru, daca se dezvolta in exces, atunci ne imbolnavim de candidoza. Zaharul este unul dintre principalii factori care hranesc candida. Daca esti intr-o perioada de tratament, evita sa consumi fructe foarte bogate in zahar, cum ar fi portocalele, mandarinele, bananele, sau fructele deshidratate. Poti consuma grepfruit, pepene, capsunele sau merele. Pastele si orice alte produse din faina alba, cum ar fi noodles, daca nu sunt integrale, sunt la fel de daunatoare daca suferi de candida albicans, integral pe Unica.

Cum gestionam teama de imbatranire Teama de imbatranire poate aparea in contexte foarte variate. Uneori, imbolnavirea sau moartea unei persoane dragi mai in varsta, aniversarile (pragurile de 30, 40, 50 de ani, celebrarea unui numar de ani de la terminarea liceului, facultatii) sunt evenimente care pot duce la aparitia acesteia. Alteori, aceasta temere poate aparea si in cazul unor situatii specifice: daca la locul de munca infatisarea fizica este elementul central sau are o importanta mare (in modelling sau televiziune). Aceasta temere poate avea efecte pozitive atunci cand este una adaptiva in ceea ce priveste sanatatea ta. Daca insa aceasta devine impovaratoare pentru tine sau se transforma in panica, atunci aduce cu sine efecte negative si poate fi chiar invalidanta uneori, scrie Psychologies.