Cum a slabit o americana 45 de kilograme fara dieta O femeie din Statele Unite a reusit performanta de a slabit 45 de kilograme fara sa tina o dieta anume. Secretul lui Lindsey Briand, in varsta de 32 de ani, a fost atentia acordata alimentatiei: a avut grija, printre altele, sa inlocuiasca produsele din faina alba cu produse din faina integrala, si-a micsorat portiile si a inceput sa manance mai des. Momentul in care a decis sa slabeasca a fost unul pe care nu il va uita niciodata. Se intampla in 2008, cand fiul ei de 4 ani a vrut sa o ia in brate, insa nu reusea: "Mama, nu te mai pot cuprinde", i-a spus copilul, integral pe Unica.

UtileFoto: Colaj foto

5 lucruri pe care ar trebui sa le stie femeile plinute Crede-i pe oamenii care iti spun ca esti frumoasa Auzi, adesea, de la persoanele din jurul tau - rude, prieteni, colegi - ca arati bine, ca esti frumoasa, ca ai ceva al tau ce nu are nimeni altcineva, dar ti-e greu sa dai crezare complimentelor? Probabil gandesti ca primesti complimente doar de la persoane care tin la tine, care cred ca vorbele frumoase ti-ar putea reda increderea in tine. Trebuie sa stii insa ca daca, intr-adevar, ai fi urata, nici macar persoanele care te iubesc cel mai mult nu ti-ar zice ca esti frumoasa, pentru ca ar fi constiente cu siguranta ca nu poate exista ofensa mai mare, scrue Avantaje.

Leguma pe care trebuie sa o consumi daca esti la menstruatie sau alaptezi Atunci cand esti la menstruatie sau alaptezi este normal sa pierzi calciu si magenziu, insa aceste doua componente sunt foarte importante pentru sanatatea ta generala, de aceea, atunci cand pierzi aceste minerale trebuie sa te gadesti cu ce ai putea sa le inlocuiesti. Sa iei calciu si magneziu in aceasta perioada din suplimente este destul de periculos, de aceea, iti propunem o metoda adjuvanta - consumul de telina. Leguma parfumata contine calciu si magneziu, sodiu care regleaza circulatia sangelui, protejeaza organismul de pietrele la rinichi, hemoroizi si probleme cu vezica, informeaza Doctorul Zilei.

Cat trebuie sa mergi pe jos ca sa slabesti Trainerul David Jeanty, care antreneaza la o sala celebra din New York este de parere ca atat greutatea corporala, cat si ritmul tau vor determina numarul de pasi pe care trebuie sa-i faci intr-o zi ca sa slabesti si sa arzi un anumit numar de calorii. Daca arzi mai multe calorii decat consumi, atunci vor incepe sa se vada rezultatele. Daca la 1,5 kilometri faci 2.000 de pasi, arzi 100 de calorii. 500 de grame inseamna 3.500 de calorii, asadar, ca sa dai jos jumatate de kilogram pe saptamana ai nevoie de un deficit de 500 de calorii zilnic. Teoretic, ai nevoie de 10.000 de pasi ca sa slabesti, acesta fiind ritmul recomandat de orice antrenor. Insa mai sunt si alte lucruri de luat in seama atunci cand vrei sa slabesti facand acest tip de miscare, integral pe Unica.

Cum ajutam copilul sa isi depaseasca timiditatea Timiditatea este o componenta a stilului emotional si, in ultima instanta, timiditatea este o functie a capacitatii de reglare emotionala. Iar capacitatea de reglare emotionala este sarcina principala de parenting pe care o avem in vedere cand evaluam "daca sunt un parinte bun sau nu". Stilul emotional este o rezultanta a imbinarii dintre natura si mediu: chiar daca un copil are o predispozitie genetica spre un temperament anxios, el nu ve dezvolta acest comportament daca mediul este relaxant, sigur si incurajator. Un copil predispus genetic la timiditate nu va consolida aceasta vulnerabilitate si nu o va transforma in trasatura de personalitate prin intarire, daca timiditatea sa nu este sustinuta ci este incurajat (nu presat) sa dezvolte comportamente alternative pozitive, scrie Psychologies.