Semne ca WiFi-ul din casa iti afecteaza sanatatea Folosirea in exces a tehnologiei iti afecteaza sanatatea, potrivit specialistilor citati de healthyviperson.com. Studii recente au aratat ca radiatiile emise de telefoanele mobile, de exemplu, pot duce la aparitia tumorilor cerebrale si altor boli grave. Periculos este si WiFi-ul, care poate provoca sindromul de hipersensibilitate electromagnetica. Medicul elvetian Thomas Rau de la Clinica Paracelsus sustine ca aproximativ 40% din populatie prezinta simptome minore ale acestei afectiuni, iar 8% este mai afectata de undele electromagnetice. Astfel, daca ai o mica intoleranta la undele electromagnetice, atunci vei observa ca nu te poti concentra, te vei confrunta frecvent cu dureri puternice de cap, dureri de urechi, oboseala cronica, probleme cu somnul, greata, ameteli, dureri musculare si senzatii de arsuri pe piele, informeaza Unica.

UtileFoto: Colaj foto

6 alimente pe care trebuie sa le eviti daca ai probleme cu tiroida Alimente bogate in zahar - Evita alimentele care contin zahar mai ales daca afectiunea tiroidiana de care suferi este una autoimuna (tiroidita Hashimoto). Alimentele bogate in zahar au un impact negativ asupra functiei pancreatice, determinand rezistenta la insulina. Aceasta din urma antreneaza scaderea productiei de hormoni tiroidieni. Din acest motiv este de preferat sa reduci cat de mult posibil consumul acestora. Alimente prajite -mDaca iti administrezi medicamente pentru tiroida, trebuie sa stii ca alimentele gatite prin prajire contin cantitati mari de grasimi trans, care pot scadea eficacitatea tratamentului medicamentos. Si asta pentru ca acestea au un impact negativ asupra productiei naturale de hormoni tiroidieni, integral pe Avantaje.

Remedii naturiste pentru a scapa de varice Venele sunt asemenea "tevilor" prin care curge apa, insa in loc de apa, avem sange. Daca ai vene elastice si puternice, ai o circulatie foarte buna a sangelui, insa in majoritatea cazurilor lucrurile nu stau la fel. Venele slabesc si se formeaza varicele, acele vene inestetice de pe picioare sau semnele unor vene care s-au spart. Ce exercitii sa faci ca sa previi aparitia varicelor: Inot; Gimnastica; Spinning; Bicicleta; Yoga; Plimbari lungi; Sucuri naturale care intaresc venele. Acest remediu te va ajuta sa iti intaresti venele si iti va imbunatati circulatia sangelui: o bucata de telina; 2 rosii; un catel de usturoi; 1 felie de ceapa; 1/2 ceasca aloe vera; 1 lingura de spirulina, scrie Doctorul Zilei.

Ce este sindromul Munchausen si cum se manifesta Este vorba despre sindromul Munchausen, in care persoana afectata ajunge chiar sa se raneasca singura, pentru a convinge pe cineva ca are o boala. Sindromul Munchausen este acea tulburare afectiva prin care o persoana pacaleste pe altcineva ca este bolnava, imbolnavindu-se intentionat sau provocandu-si singura rani, potrivit explicatiilor specialistilor de la clinica Mayo, din statul american Minnesota. Rapoartele intocmite de expertii de la clinica Mayo cu legatura la aceasta boala arata ca afectiunea este foarte grava si ca, in unele cazuri pacientii au falsificat analize pentru a arata ca sufera de ceva si ca au nevoie de tratament, iar altii chiar au sugerat ca au nevoie de operatie, informeaza Unica.

Cum remediem un stil de atasament anxios Atasamentul reprezinta acea legatura puternica si specifica, de natura emotionala si relationala, care se instaureaza intre doua persoane si ale carei radacini pot fi gasite in relatia formata intre mama si copil inca din primele momente ale vietii acestuia. Atasament inseamna, in esenta, apropierea preferentiala, dezinteresata si partial inconstienta a unei persoane de o alta. Daca relationarile noastre timpurii au fost problematice, este foarte probabil ca si cele din viata de adult sa aiba elemente similare, sa urmeze acelasi tipar. Tipul de atasament pe care un copil il va dezvolta de la nastere si pe tot parcursul copilariei va depinde in mare masura de modul in care parintii sau alte figuri parentale il trateaza. Pe baza acestor interactiuni, se vor structura diferitele forme de atasament: securizant sau sigur, anxios evitant, anxios ambivalent si dezorganizat, scrie Psychologies.