Un barbat a slabit 12 kilograme mancand 3.000 de calorii pe zi. Michael Taylor, un barbat de 24 de ani din Marea Britanie, a decis sa slabeasca dupa ce si-a dat seama ca s-a ingrasat atat de tare incat nu-i mai venea nici o haina. A urmat un program online de slabit, care presupunea un regim alimentar cu 3.000 de calorii zilnic si exercitii. A scapat in aproape trei luni de 12 kilograme, iar procentul de grasime corporala ajunsese la 11 la suta, subtiindu-i-se talia pana la 75 de centimetri. Programul urmat de Michael se numeste LDN Muscle Cutting Guide, un ghid care ofera sfaturi nutritionale si care vorbeste despre ce tip de miscare sa faci cand esti la dieta, scrie Unica.ro.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Descuamarea pielii, fisuri, roseata, mancarime, usturime, discomfort - toate acestea reprezinta simptome ale micozelor cutanate, afectiuni frecvente care pot afecta copiii si adultii sanatosi deopotriva. Marea lor majoritate prezinta un aspect clasic, pentru tratarea eficienta fiind necesara in primul rand eliminarea factorilor favorizanti. Domnul doctor Laurentiu Vladau, Specialist in Dermatologie si Venerologie atentioneaza insa ca atunci cand sunt rezistente la tratament si asociate cu simptome precum slabiciune, stari gripale sau urinari frecvente, micozele cutanate pot prevesti alte afectiuni mai grave, care slabesc sistemul imunitar, caz in care este necesar diagnosticul si indrumarea medicului specialist, scrie doctorulzilei.ro.

Oamenii de stiinta au facut o noua descoperire cruciala: CANCERUL pancreatic este, de fapt, un conglomerat din patru boli distincte. Cercetatorii au declarat ca rezultatele lor sunt o lansare pentru noi investigatii si tratamente. Aproape 8.800 de persoane sunt diagnosticate anual, in Marea Britanie, cu cancer pancreatic si doar 20% dintre adulti supravietuiesc mai mult de un an dupa ce au fost diagnosticati. Mai putin de 5% dintre pacienti supravietuiesc cinci ani si doar 1% sunt inca in viata dupa 10 ani de la diagnosticare. Studiul, efectuat de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Glasgow, a analizat 456 de tumori de cancer pancreatic si a ajuns la concluzia ca boala ar putea fi clasificata ca fiind una dintre cele patru subtipuri diferite: carcinom, celule progenitoare pancreatice, imunogen si ADEX, potrivit descopera.ro.

Terapeutii au creat un program cu realitate virtuala impotriva dependentei de heroina. Cercetatorii de la Universitatea din Houston spera sa gaseasca un aliat in realitatea virtuala. Acestia au creat o pestera virtuala, in care cei dependenti de droguri pot naviga sub supravegherea unui terapeut, cu scopul de a identifica si rezista elementelor care starnesc nevoia de heroina. Combinata cu medicamentele potrivite si cu terapia cognitiv-behavioarala, cercetatorii cred ca metoda va functiona. Patrick Bordnick, unul dintre principalii conducatori ai studiului, a cercetat realitatea virtuala timp de mai mult de 10 ani, la fel si dependenta de droguri, noteaza Tech Insider, citat de Playtech.

Ce spune parul de pe corp despre sanatatea ta. Parul de pe corp absoarbe substantele din organism, potrivit powerofpositivity.com. Cand examinezi un fir la microscop, poti observa daca ai consumat alcool in exces sau alte substante ilegale. Si o cantitate prea mare de mercur poate fi detectata la o analiza a firului de par de pe corp. Schimbarile care se produc in interiorul organismului pot face ca parul sa creasca mai repede, mai incet, sa isi schimbe textura sau culoarea, sa cada sau sa creasca in locuri in care nu ai mai avut pana in acel moment, scrie Unica.ro.