Alimente care te scapa de vergeturi.Vergeturile sunt acele urme pe piele care apar fie dupa ce am dat cateva kilograme jos, fie dupa sarcina si alaptare, fie pur si simplu pentru ca pielea noastra si-a pierdut din elasticitate. Cautam solutii in magazinele de cosmetice sau in saloanele de infrumusetare, insa cel mai bine ar fi sa ne intoarcem la Natura, cu tot ce are ea de oferit. "Pielea contine in proportie de 75 la suta colagen, o proteina responsabila de elasticitatea si delicatetea ei. Pentru ca organismul sa poata produce collagen, ai nevoie de o dieta bogata in proteine￯, sustine Lisa Hayim, un nutritionist la un faimos cabinet din Los Angeles. Proteinele pot fi gasite in alimentele cu putine grasimi si colesterol, cum ar fi cerealele integrale, legumele, fasolea boabe, lintea, fasolea verde", explica Hayim, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Ai acnee? Iata zece greseli care o pot inrautati. Toate femeile isi doresc o piele stralucitoare, cat mai curata si lipsita de de cosuri, insa multe din obiceiurile pe care le consideram normale ne pot de fapt sabota sanatatea pielii. Dr. Andreea Stancu, medic dermatolog, iti spune care sunt cele mai frecvente greseli atunci cand suferi de acnee, cea mai intalnita afectiune pentru care pacientii se prezinta in cabinetul dermatologic. Folosirea produselor abrazive pentru exfoliere agraveaza acneea, deoarece pot afecta bariera de protectie a pielii si intensifica iritatia. "Scruburile dese irita pielea si astfel acneea devine si mai greu de tratat, de aceea ar trebui realizata doar o exfolierea delicata cel mult o data pe saptamana", explica dr. Andreea Stancu, anuntaLibertatea.

Ce greseli alimentare facem des in timpul postului. Tot mai multa lume a inceput sa se intoarca spre credinta. Acest lucru presupune si infranarea de la mancarurile de origine animala. Totusi, postul inseamna inainte de toate debarasarea de tot ceea ce ingreuneaza sufletul si trupul in drumul fiecaruia catre credinta. Tot mai multa lume a inceput sa se intoarca spre credinta. Acest lucru presupune si infranarea de la mancarurile de origine animala. Totusi, postul inseamna inainte de toate debarasarea de tot ceea ce ingreuneaza sufletul si trupul in drumul fiecaruia catre credinta. Postul, daca nu este tratament pentru vindecarea de boli grave dat de un medic specialist, ci este dorinta de apropiere de cele sfinte, atunci presupune in primul rand, infranarea de la: gandurile negative, faptele de zgarcenie, suparare pe cei de langa noi, indreptatirea de sine si judecarea celor din jur. Apoi, cei care sunt bolnavi sau se stiu cu probleme de sanatate, mai ales atunci cand le lipseste ceva din alimentatie, ar trebui sa posteasca mai lejer, informeazaClick.

Cat de eficient e vaccinul impotriva cancerului pulmonar care costa un dolar. Presa din toata lumea scrie de cativa ani despre existenta unui vaccin anticancer produs de cubanezi. Vaccinul care costa un dolar ar putea fi disponibil in mai multe state dupa ridicarea embargoului american asupra Cubei. Cimavax este atat tratament, cat si vaccin pentru cancerul de plamani. Acesta a fost produs in Cuba, in urma unor cercetari de 25 de ani si este gratuit pentru cubanezi din 2011, potrivit Huffington Post. Guvernatorul Andrew Cuomo a semnat un acord in aprilie 2015 sa aduca Cimavax in SUA. Inainte de a fi accesibil pentru americani, insa, acesta trebuie testat de cercetatori din mai multe tari. Cuba este cunoscuta pentru tigarile de calitate, iar cancerul de plamani este a patra cauza de mortalitate la cubanezi. In Romania, cancerul de plamani reprezinta cel mai raspandit tip de cancer la barbati, cu peste 9.000 din cele peste 11.000 de cazuri noi diagnosticate in fiecare an. Numarul cazurilor de cancer pulmonar la femei este in crestere, conform Societatii Romane de Cancer. In 2007, cercetatorii cubanezi au efectuat un studiu pe pacientii cu cancer la plamani, stadiul IIIB si lV. Acest studiu a confirmat efectul benefic al Cimavax si reducerea tumorilor in jumatate din cazuri. Vaccinul a fost foarte eficient pentru participantii mai tineri de 60 de ani, scrieDoctorulZlei.ro.

Apa de vinete, aliatul impotriva grasimii abdominale. Vanata este o leguma aparte! Nu doar ca are nenumarate utilizari in gospodarie, dar are si o serie de intrebuintari in medicina. Multa vreme oamenii au evitat vanata din cauza faptului ca are o culoare inchisa, fiind considerata toxica. In cele din urma a ajuns sa fie utilizata in dieta de zi cu zi a multor popoare de pe glob care au descoperit nu doar ca nu era toxica, ci ca este si extrem de sanatoasa. Asadar, vanata nu este numai un ingredient pentru o cina delicioasa, apa de vinete este foarte buna in curele de slabire, anuntaUnica.ro.