​Remedii naturiste pentru un sistem digestiv inflamat. Inflamatiile care apar in organism pot fi de cele mai multe ori suparatoare si reprezinta deseori semnul unor probleme destul de grave. De exemplu, inflamatiile produse in zona abdominala au de regula drept cauza consumul de alimente expirate sau mancatul in exces. Mai pot fi cauza intolerantei la anumite alimente, cum ar fi glutenul, lactatele, cerealele, legumele sau carnea. Exista medicamente care se gasesc in farmacii si care combat aceste probleme, dar exista si remedii naturiste care, spre deosebire de prima categorie, te feresc de efectele secundare. Daca ai mancat un pranz prea bogat in acizi sau ai avut parte de o masa prea copioasa, atunci otetul de mere cu apa este solutia. Amesteca o ceasca de otet de mere cu o ceasca de apa si bea mixul inainte sau dupa fiecare masa, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Trucuri inedite prin care sa combati stresul de la locul de munca. Trei sferturi dintre angajatii romani se declara stresati la locul de munca, iar 80% dintre acestia resimt stresul si suprasolicitarea acumulata intr-o serie de afectiuni, arata datele unui studiu recent. Studiul realizat in octombrie 2014 la nivel national, pe un esantion reprezentativ de 3381 de respondenti din mediul urban, arata ca 85% dintre cei afectati de stres la locul de munca resimt ca efect surmenajul si oboseala indelungata, 71% iritabilitate si 68% sustin ca au probleme cu somnul. De asemenea 4 din 10 respondenti au semnalat probleme de greutate, migrene, dureri articulare si o predispozitie mare la raceli, ca urmare a imunitatii slabite, anuntaClick.

Ce efecte au apa alcalina si apa acida asupra organismului? In mitologia romana apa vie si apa moarta sunt folosite de eroi pentru a prinde putere. Apa vie confera tinerete vesnica si vigoare, iar apa moarta vindeca ranile. Ceea ce erau candva basme, ca in Harap Alb, au devenit acum realitate. Conform descoperirilor care dateaza inca din 1939, de pe vremea cand inginerul Marcel Violet a observat beneficiile apei de ploaie asupra plantelor si animalelor, s-a inceput lucrul pentru a afla mai multe lucruri. Asta pentru ca apa de ploaie avea o incarcatura energetica ce ii conferea anumite proprietati. Pe langa el mai sunt si alti cercetatori care au ajuns la concluzia ca sub actiunea unui camp electromagnetic si sonor se poate obtine un tip de apa cu efecte ca cele din basme. Gheorghe Lucaci, impreuna cu prof. dr. Ion Manzatu, au descoperit prin procesul de electroliza a apei se disting doua tipuri de ape : o apa vie - cea alcalina, cu efect pozitiv si stimulator, care se obtine la polul negativ(catod) si o apa moarta - acida, cu efect negativ si distrugator, care se obtine la polul pozitiv (anod). Cele doua ape se despart printr-un perete din tesatura, iar apa este inofensiva prin consumare, informeazaDoctorulZilei.ro.

Metode prin care previi alergiile de primavara. Primavara este sezonul alergiilor, iar daca vrei sa nu ai probleme, ar trebui sa iei cateva masuri, care sa te ajute sa le previi. Vezi care sunt. Cei mai multi oameni nu se gandesc la alergii pana in momentul in care nu se confrunta cu simptome. Daca, insa, iei unele masuri si iti pastrezi un sistem imunitar sanatos, te poti feri de aceste probleme, potrivit powerofpositivity.com. Pentru a nu permite alergenilor sa iti afecteze organismul, trebuie sa ai mai multa grija de tine. Numeroase studii au aratat ca vitamina D previne alergiile, iar dr. James Sublett, presedinte al Colegiului American de Astm Alergic si Imunologie este de acord cu aceste concluzii. El recomanda sa consumi zilnic acest supliment, pentru a preveni rinita alergica. Organismul isi ia vitamina D din lumina soarelui, dar o gasesti si in sardine, ficat de vita, lapte, galbenus de ou sau ciuperci, scrieUnica.ro.

Cum scapi de durerile menstruale fara sa iei medicamente. Mult timp au existat cateva zile pe luna cand m-am gandit ca cel care a creat Universul nu a fost prea drept cu femeile. Este vorba despre perioada ciclului menstrual, o perioada in care aveam dureri groaznice de burta. Si cum nu-mi place sa iau medicamente (consider ca repar ceva, dar stric altceva), multa vreme am suferit din aceasta pricina. Insa, inca de acum vreo doi-trei ani, am gasit cateva solutii naturale care chiar au avut efect. In acest articol iti voi spune si tie cum poti sa scapi de durerile menstruale apeland la cateva leacuri pe care poti sa le preapari in casa si care s-au dovedit a fi foarte eficiente, anuntaClick.