Detoxifica-ti colonul cu un amestec din miere si mere. Varsta la care devii din ce in ce mai expus imbolnavirii de cancer la colon este 50 de ani, motiv pentru care persoanele care au bifat cele cinci decade ar trebui sa inceapa sa fie mai atente la ce si cat mananca. Si controalele regulate ar trebui sa devina un obicei pentru persoanele de peste 50 de ani. Unul dintre factorii principali ai imbolnavirii de cancer la colon este dieta nesanatoasa si lipsa fibrelor din regimul alimentar. Doza zilnica recomandata este de 20-35 de grame, iar o persoana consuma, potrivit studiilor, cam zece grame pe zi, scrie Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Ce medicamente sa nu combini niciodata. Medicamentele sunt ca o sabie cu doua taisuri iti pot face bine sau pot fi periculoase daca sunt luate dupa ureche. Orice medicament, inclusiv cele prescrise vin cu impreuna cu o reteta si un prospect, unde se stipuleaza ce contraindicatii are, insa, de foarte multe ori, uitam sa mai citim prospectul. Antidepresivele si analgezicele(precum Advil) , combinate, cresc riscul de sangerare in stomac si in esofag cu 600%, conform Mens Journal. Un studiu a aratat ca cele doua pastile luate impreuna cresc riscul de sangerarea gastrointestinala, decat cele doua luate separat. Cele doua pastile, influenteaza nivelul de serotonina din creier, iar efectele secundare pot fi starea de agitatie, temperatura ridicata, accelerarea batailor inimii si respiratie ingreunata, scrie Doctorulzilei.ro

Cum rezolvam un conflict cu copilul adolescent. Desi nu ne dorim sa intram in conflict cu propriul copil, perioada adolescentei este una a confruntarilor si razvratirilor. Iata ce strategii putem aborda. Pornind de la ideea ca adolescenta marcheaza apogeul pubertatii si ca ea reprezinta perioada de tranzitie cuprinsa in general intre varsta de 13 si 19 ani, este important sa tinem cont de toate transformarile pe plan fizic, social si afectiv, care intervin in viata copiilor nostri, anunta Psychologies.

Cat de mult te poti ingrasa daca sari peste micul dejun. Micul dejun nu intra in rutina chiar oricarei femei. Fie nu avem timp, fie incepem serviciul prea devreme si, fara sa ne dam seama, se face ora pranzului, fie nu mancam de dimineata de teama sa nu ne ingrasam. Un studiu arata ca, din contra, faptul ca nu mananci micul dejun te poate face sa iei in greutate. Potrivit cercetatorilor, daca mananci de doua ori micul dejun nu te ingrasi mai mult decat daca nu mananci deloc, informeaza Unica.ro.

Topul celor mai rele mezeluri pentru copii. Consumate ocazional, deci nu in fiecare dimineata, mezelurile nu dauneaza atat de rau. Insa, daca obisnuiti sa va hraniti copiii cu mezeluri, iata cele mai rele mezeluri pentru copii de care sa va feriti. Multi parinti cred ca mezelurile fac parte din alimentatia de baza si absolut necesara a unui copil. Lucrurile nu stau chiar asa, mai ales ca oamenii au trait multa vreme fara mezeluri. Nu de putine ori se intampla ca cei mici sa faca diverse bubite pe piele, fara sa stim cauza. O cauza poate fi consumul regulat de mezeluri, scrie Click.