Sucul de slabit din 3 ingrediente, care te ajuta sa arzi grasimi si in somn. Un suc de slabit din doar 3 ingrediente banale, inventat de celebrul Dr. Oz, a ajuns sa fie motiv de amenintari. Dupa ce dr. Mehmet Oz a facut publica reteta acestui suc miraculos, companiile farmaceutice l-au amenintat, pe motiv ca le poate strica afacerile. Traim intr-o lume in care majoritatea oamenilor isi doresc sa slabeasca. In acest context, celebrul Dr. Oz s-ar parea ca a inventat o bautura care ne-ar putea ajuta sa slabim, chiar si in somn. Din doar 3 ingrediente banale, medicul american a compus o reteta miraculoasa de suc, care daca este consumat zilnic, inaintea meselor principale ale zilei, ar putea ajuta pe oricine sa scape de kilogramele in plus, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Imi amortesc mainile si picioarele. Ce poate fi? Amortirea unui membru nu ingrijoreaza daca apare in urma sederii indelungate cu bratul sub cap sau picior peste picior, prin care sunt presati nervii periferici. Cand insa acest simptom survine episodic si e insotit de alte neplaceri, este cazul sa cautam motivul. Pe langa amortelile periferice (parestezii), durerea, furnicaturile, mancarimile si pierderea sensibilitatii pot fi semnele unei tulburari neuro-musculare numita neuropatie periferica, care are la baza lezarea unor nervi ai mainilor si picioarelor. Cauzele afectarii conducerii impulsurilor nervoase catre membre sunt multiple, cea mai frecventa fiind declansarea diabetului zaharat, anuntaClick.

Elixirul tineretii si al sanatatii e un produs ieftin si usor de gasit. Folosita de egipteni in procesul de mumificare a cadavrelor, argila este totusi un agent foarte puternic de regenerare fizica, avand actiune remineralizanta, reechilibranta si antitoxica Folosirea argilei pe cale externa, despre care au cunostinta cetatenii lumii noastre contemporane, este cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri, la fel ca si folosirea ei pe cale interna, prin ingerare, aspect necunoscut astazi pe scara larga. ￯Profesorul Strumpf, de la Universitatea din Berlin, a prescris argila, in anul 1903, pentru tratarea a numerosi bolnavi atinsi de holera asiatica. In timpul razboiului din 1914-1918 se adauga in mustarul destinat unor regimente franceze o cantitate mica de argila. Contrar altor unitati, regimentele acestea n-au fost decimate de dezinterie. Trupele rusesti, de asemenea, foloseau argila pe cale interna￯, recapituleaza Gerard Coutaret, autorul cartii "Terapia cu argila", informeazaDoctorulZilei.ro.

Semne ca organismul tau nu primeste suficienta apa. Aproximativ 80% din corpul uman este compus din apa si trebuie sa consumam o anumita cantitate pentru a oferi un echilibru functiilor organismului. Totusi, majoritatea ignora recomandarile benefice sanatatii noastre, motiv pentru care se confrunta cu efectele nedorite ale acestui lucru. Mai ales ca exista si semne prin care organismul nostru ne arata ca are nevoie de apa. Iata care sunt acestea! Urina este galbena. Este primul semn care iti spune ca nu bei suficienta apa. Culoarea urinei ar trebui sa aiba nuanta boabei de porumb fiert. In cazul in care urina ta arata astfel, trebuie sa stii ca asa devine si mediul perfect pentru formarea de bacterii ce duc la infectii sau chiar boli mai grave. Urina iti schimba culoarea si devine mai inchisa daca ai mancat fructe de padure, sfecla rosie, sparanghel, scrieUnica.ro.

Cele mai bune ceaiuri contra raguselii. Daca te doare in gat, tusesti si vorbesti harait, e semn ca suferi de laringita. Aceasta poate fi rezultatul variatiilor bruste de temperatura, al inflamatiei amigdalelor sau al expunerii la substante iritante. Ceai de salvie. Pune o lingurita de frunze la o cana cu apa fierbinte. Lasa 10 minute, bea de trei ori pe zi. Poti folosi si un decoct de salvie: fierbe o mana de frunze intr-un litru de apa, 10 minute, lasa sa se raceasca pana ce lichidul e caldut. Fa gargara de cateva ori pe zi. Lichidul poate fi folosit si pentru comprese, in uz extern. Ceai de busuioc. Fa gargara cu infuzia preparata astfel: o lingura de planta uscata la o cana cu apa clocotita - totul se lasa 10-15 minute. Foloseste lichidul caldut, de 3-4 ori pe zi, pana la disparitia simptomelor, anuntaClick.