Asa scapi rapid de dependenta de zahar. Chiar daca nu mananci ceva dulce in fiecare seara, pe langa prajiturele sunt si alte alimente din comert bogate in zahar. Si, din moment ce acest aliment este considerat vinovat de multe problemele de sanatate, ar trebui sa devenim constienti de riscurile unui consum prea mare. De aceea, specialistii au conceput un plan de sapte zile pentru a scapa de dependenta de zahar pentru totdeauna, potrivitClick.

UtileFoto: Colaj foto

Crema de fata pe baza de patrunjel care iti face tenul "de bebelus".Tenul de bebelus pare o misiune imposibila dupa varsta de 30 de ani, asta daca nu esti o norocoasa inzestrata genetic de Mama natura cu o piele perfecta. Pentru restul muritoarelor insa, exista remedii care ne pot ajuta sa obtinem un ten catifelat, hidratat si" foarte fin. Pe langa cremele pe care le gasim in comert, putem sa realizam si noi acasa un produs care face cu adevarat minuni pentru ten deoarece ingredientul de baza este patrunjelul, o planta bogata in vitamina C, A si K. Aceste trei vitamine sunt esentiale pentru mentinerea fermitatii pielii, dar ajuta si la stimularea circulatiei la nivelul vaselor sanguine. Patrunjelul mai contine miristicina, care ajuta la combaterea cancerului pulmonar dar alunga si efectele chimioterapiei si neutralizeaza efectele chimicalelor cu care intra in contact corpul nostru, scrieUnica.

Patru tipuri de dureri de cap si ce le provoaca. Jumatate din populatia adulta a planetei sufera de diverse forme de dureri la nivelul capului, iar majoritatea oamenilor sunt diagnosticati complet eronat, arata un raport lansat recent de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Afectiunea, aparent banala, are efecte dezastruoase asupra vietii de zi cu zi: lipsa concentrarii la locul de munca, izolarea de prieteni sau deteriorarea relatiilor sexuale. In 15% din cazuri, durerile chinuitoare nu dispar decat dupa varsta a treia. "E o boala extrem de perfida. Doar un bun specialist poate distinge intre atate tipuri sub care se prezinta durerea de cap", atrage atentia prof. dr. Constantin Popa, de la Institutul de Boli Cerebro-Vasculare din Bucuresti, relateazaDoctorul Zilei.

Cum scoti petele de pe filele cartilor.Ai reusit sa patezi coperta sau filele unie carti si doresti sa ii redai aspectul initial? Urmeaza sfaturile noastre si vei reusi sa scapi de petele instetice. Petele de bauturi dulci se elimina cu ajutorul unui betisor cu bumbac pentru curatat urechile, umezit cu apa calduta si stors. Usuca cu o hartie absorbanta. Daca pata s-a intins, curat-o cu o carpa usor umeda. Apoi pudreaza putina faina sau talc. Lasa sa absoarba bine umiditatea timp de cateva ore si apoi scutura pudra. Petele de apa. Se absorb imediat cu o carpa sau cu servet absorbant. Pentru siguranta, pudreaza cu faina sau talc. Urme de degete. Elimina urmele de degete cu ajutorul unei gume moi si curate sau cu miez de paine. Pete de cerneala sau alte pete colorate. Ideal este sa actionezi imediat absorband pata cu un servet. Daca mai ramane ceva din pata, aplica pudra de creta. Inlatura cu o perie pudra de creta pe masura ce absoarbe cerneala. Petele mai incrustate se elimina cu ajutorul unui betisor cu bumbac impregnat cu apa oxigenata de 12%. Clateste apoi cu o carpa umeda si pune talc deasupra. Mai poti curata pata cu un dispozitiv de sters cerneala folosit de elevi, informeazaLibertatea.

Cum sa slabesti rapid chiar daca ai peste 30 de ani.Nu mai ai metabolismul de la 20 de ani si iti este mult mai greu sa slabesti. Fiecare kilogram in plus de care scapi e o adevarata victorie. Ei bine, am o veste buna. Exista o dieta special creata pentru persoanele trecute de 30 de ani. Iata despre ce este vorba! In primul rand, ai nevoie de un mixt facut dintr-o lingurita de miere, doua lingurite de otet si un pahar cu apa la temperatura camerei. Acest amestec trebuie consumat inaintea celor 3 mese principale, pentru ca grasimile sa nu mai fie asimilate in organism, potrivitClick.