Remedii naturiste care scad colesterolul.Colesterolul marit este o problema care se trateaza nu numai cu pastile de la farmacie. In natura avem aliati de nadejde care pot face minuni. Se gasesc sub forma de ceaiuri medicinale, tincturi, fructe, legume si seminte. Anghinarea este una dintre cele mai bune plante care scad colesterolul, scrieClick.

UtileFoto: Colaj foto

Plombele puse prost pot duce la pierderea dintelui.Obturatiile, asa numitele "plombe", sunt o necesitate. Dieta bogata in dulce, igiena insuficienta si inghesuirea dintilor duc la aparitia cariilor. Odata aparute, cariile nu se vor vindeca de la sine. Vor necesita atentia medicului stomatolog, care va trebui sa curete caria si apoi sa plombeze dintele. Aparent simplu. Lucrurile nu stau insa chiar asa, ne avertizeaza dr. Vlad Nita. Obturarea unui dinte cu materialele compozite, care redau atat functia, cat si estetica unui dinte afectat de carie, necesita o procedura care trebuie controlata in toate aspectele, scrieDoctorul Zilei.

Imaginea de sine in perioada sarcinii.Sarcina este o perioada minunata in viata unei femei, dar si o provocare serioasa. Iata cum ne poate afecta imaginea de sine si ce avem de facut pentru a ne simti bine in pielea noastra. De-a lungul perioadei prenatale cresterea si dezvoltarea intrauterina a fatului aduc deopotriva schimbari fiziologice si psihosociale semnificative pentru gravida. De la un trimestru la altul de sarcina, apar modificari la nivelul pielii de tipul petelor pigmentare, a vergeturilor sau dimpotriva, devine mai stralucitoare, potrivitPsychologies.

6 utilizari ale berii in ritualurile de infrumusetare.Una dintre cele mai consumate bauturi alcoolice, berea, este un ingredient de nadejde pentru doamne si domnisoare in ritualurile de infrumusetare. Antioxidantii din bere, impreuna cu vitaminele si mineralele continute de aceasta, sunt printre cele mai bune leacuri impotriva efectelor negative ale radicalilor liberi. Tot berea este "vinovata" de lupta impotriva imbatranirii premature, aduce pielii un plus de fermitate si reduce aparitia ridurilor fine, anuntaUnica.

Ce platesc la intretinere, daca lipsesc de acasa 15 zile pe luna. "Din cauza serviciului, lipsesc frecvent de acasa cate o jumatate de luna cel putin. Cu ce cote parti ar trebui sa fiu trecut la intretinere?" (Sandu Vrabete, Bucuresti) Conform Legii 230/2007 pivind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si HG 1588/2007 (norme de aplicare), locatarii care lipsesc din apartament minimum 15 zile pe luna sunt scutiti de cheltuielile pe persoana, informeazaLibertatea.