In ce situatii poti sa-ti faci epilare definitiva pe timp de vara.Toata lumea stie ca epilarea definitiva nu se face vara, pe pielea bronzata sau inainte de expunerea la soare. Asta deoarece risti arsuri, fotosensibilitate a pielii. Spre fericirea femeilor care iubesc bronzul, in anumite conditii poti sa incepi un astfel de tratament si in sezonul cald. Cristina Spatar este mereu bronzata, fie vara, fie iarna. Pe scena, in fustita scurta, trebuie sa arate bine! Nu si-a putut face pana acum epilare definitiva pentru ca aparatele ii ardeau pielea, fara sa distruga neaparat radacina firului de par, relateazaClick.

UtileFoto: Colaj foto

La femei, boala de inima poate fi confundata cu banala raceala.Cand te gandesti la afectiuni ale inimii ai in fata ochilor imaginea unei persoane care duce mana in dreptul pieptului, abia mai respira, agonizand. Insa nu doar aceste simptome sunt asociate cu infarctul sau alte boli cardiace. In special cand vine vorba de femei, in cazul carora simptomele pot fi diferite comparativ cu barbatii, uneori acestea putand fi confundate cu o banala raceala, scrie site-ul diply.com, citat deUnica.

Aceasta reteta miraculoasa promite sa te scape de durerile de articulatii in sapte zile.Aceasta reteta populara va pastra oasele si articulatiile in stare excelenta si va va scapa de orice dureri articulare pe care le-ati putea avea. Oamenii care au incercat acest remediu spun ca este un adevarat miracol! Daca aveti dureri la nivelul articulatiilor, spate, picioare sau gat, aceasta reteta este pentru voi, anuntaDoctorul Zilei.

Pariu ca nu le stiai? 10 lucruri despre cafea. Cafeaua este o licoare apreciata de majoritatea oamenilor. S-au spus si se spun mereu lucruri noi despre cafea, si bune, si rele. Iata cateva apecte mai putin cunoscute ale cafelei, care te vor determina sa nu renunti la aceasta bautura minunata. Cafeaua are mai multe fibre si mai multi antioxidanti decat sucul de portocale. Un studiu facut de un grup de savanti din Spania a dovedit ca "o cana de cafea neagra are un continut de fibre si polifenoli mai ridicat decat orice alta bautura de pe planeta", informeazaLibertatea.

7 secrete sa scapi de petele de transpiratie de la subrat.Mercurul incepe sa urce in termometre si soarele arde din ce in ce mai tare. Deja pe mijloacele de transport in comun "mirosul de transpiratie" si-a reintrat in drepturi. Iar atunci cand ridicati mana sa va prindeti de bara de sus, tricoul dezvaluie o pata de transpiratie de ti-e mai mare rusinea. Expertii britanici coordonati de doctorul dermatolog Noor Almaani au realizat un plan de bataie in 7 pasi care trebuie sa ne scape de neplaceri, scrieClick.