Banii sunt plini de microbi. Iata ce boli poti lua de pe ei. Aproape trei sferturi dintre romani (74%) sunt de parere ca bancnotele si monezile nu sunt deloc igienice si spun despre acestea ca sunt foarte murdare, conform unui studiu recent. Si medicii avertizeaza ca, daca nu ne spalam pe maini dupa ce am folosit bani, exista riscul sa ne imbolnavim. S-au facut numeroase studii pentru a se afla ce boli putem lua de pe bani. De exemplu, cercetatori din Washington au facut o cercetare avad ca tema rezistenta bacteriilor pe bani si tipurile de boli ce pot fi transmise, scrieClick.

UtileFoto: Colaj foto

Cum porti jeansii scurti.Pantalonii scurti de blugi sunt un obiect vestimentar foarte versatil. Vara aceasta la moda sunt cei cu talie inalta si baza rulata, insa inca se mai poarta si jeansii scurti cu aspect uzat si talie joasa, sau cei largi. Ii poti imbraca la picnic, la o iesire in club, la terasa cu prietenele sau cand calatoresti, potrivitUnica.

Cum sa prepari un Smoothie de fructe.Invata cum sa prepari o reteta racoritoare de smoothie. Fratii Eugen Anghel si Grigore Anghel sunt autorii proiectului video Orange Blue. Cei doi locuiesc in Chisinau, Republica Moldova. Proiectul Orange Blue a debutat pe Internet in anul 2014, iar pe canalul propriu de YouTUBE sunt prezentate diverse tutoriale, trucuri si experimente haioase. "Materialele sunt concepute de noi si sunt inspirate din cartile de gastronomie, chimie si fizica", anuntaLibertatea.

Peste 90% din bolile grave ale pancreasului nu au simptome. Ce sa faci ca sa eviti imbolnavirea.Peste 90% dintre bolile grave ale pancreasului evolueaza fara niciun simptom. Este motivul pentru care pacientii ajung la medic in stadii avansate. De aceea, pentru a depista afectiunile pancreatice, se recomanda mai intai teste sanguine, in special dozarea enzimelor pancreatice in sange. In cazul in care se suspecteaza o infectie pancreatica, se apeleaza la examene radiologice, intr-o prima faza la ecografie si apoi la scanografie (cu raze X), care poate fi dublata de imagistica prin rezonanta magnetica (IRM) sau, in cazurile speciale, de ecografia endoscopica, scrieDoctorul Zilei.

Iata cum sa faci sex in natura fara sa fii vazuta.Unele cupluri aleg sa faca sex in natura pentru ca le place sa traiasca periculos, altele adora sa riste, iar cei mai multi o fac doar din curiozitate sau pentru a bifa si asta pe lista cu "locuri in care am facut dragoste", anuntaClick.

Cum sa scapi de durerea de cap in doua minute, fara medicamente.Migrenele ne dau nenumarate batai de cap: dureri ascutite, sufocante, care ne rapesc orice urma de veselie si ne determina sa ne intrebam daca nu am putea renunta pentru cateva minute la propriul cap. Pregateste-te sa spui adio sacaitoarelor dureri de cap, deoarece Kamil K. Wawrzyszko, guru pe Youtube, a descoperit metoda de a scapa de cea mai puternica migrena in doar doua minute, scrieDivahair.

Analiza de cuplu: cum se exprima romanii din punct de vedere erotic.Pentru ca o relatie de cuplu sa functioneze avem nevoie si de erotism. Iata cum educatia, felul in care ne percepem corpul, atitudinea fata de viata intima ne influenteaza relatia cu partenerul. Exact aceasta este intrebarea care ne-a ghidat si noua curiozitatea atunci cand am indraznit sa facem o cercetare exploratorie cu privire la ce se ascunde dincolo de usile dormitoarelor din Romania, scriePsychologies.