Somatizare - ce ne transmit problemele gastrointestinale.Stiai ca emotiile noastre se reflecta in corp? De cate ori nu ai observat ca te doare capul de nervi sau de suparare? Aceasta se numeste somatizare. Ei bine, mesajele transmise de psihicul nostru pot capata forme mult mai serioase, de exemplu problemele gastrointestinale. Stari de disconfort: "Fluturii din stomac" ne invadeaza placut cand ne indragostim. Cine nu a trait aceasta stare? Bineinteles, nu este una de care ne vaitam prea des. Din contra. Alteori insa, ne simtim, spre exeplu, "sufocati" cand suntem nervosi, relateazaPsychologies.

UtileFoto: Colaj foto

Motivul surprinzator pentru care nu este bine sa iti faci patul dimineata. Te trezesti dimineata, iar primul lucru pe care il faci este sa iti aranjezi perfect patul? Cu siguranta ai fost un copil ascultator sau ai avut parte de parinti exemplari, care au avut grija sa iti insufle toate valorile bunei cuviinte! Insa unele studii au aratat ca acest gest cu valoare de semn al celor sapte ani de acasa este cat se poate de gresit! Descopera motivul surprinzator pentru care nu ar mai trebui sa iti faci patul dis-de-dimineata, potrivitDivaHair.

Ce combinatii de culori sa folosesti la nunta ta - trendurile 2016.Daca iti planuiesti deja nunta cu siguranta ca primele tale intrebari au fost legate de culori, ce culoare vor avea rochiile domnisoarelor de onoare, ce culoare vor avea florile din buchet sau florile de pe masa, ce culoare va predomina in restaurant etc Cei mai multi organizatori de nunti sugereaza sa alegi 2-3 nuante pe care sa le folosesti in cadrul unei nunti. Iata ce se poarta in materie de culori de nunta in vara 2016, scrieUnica.

Cum scapi de depunerile de piatra de pe fierbatorul de apa.In fiecare zi fierbi apa pentru ceai sau nes. Fiindca folosesti apa de la robinet, dupa un timp apar depuneri de calcar care pot influenta buna functionare a recipientului. Chiar daca nu sunt nocive pentru sanatate nu e agreabil sa le inghitim Iata cum le poti inlatura, anuntaLibertatea.

De ce e cancerul o condamnare la moarte in Romania.41.000 de romani mor, anual, din cauza diferitelor forme de cancer. Nu suntem primii in statistica mondiala sau europeana, dar nici departe de locurile fruntase. Asta pentru ca, din pacate, preventia la romani e o teorie frumoasa, dar neaplicata. Se adauga o seama de metehne si nereguli, care fac ca, in cele mai multe cazuri, diagnosticul de cancer sa fi e o sentinta irevocabila, informeazaDoctorul Zilei.

Uleiul de palmier. Cel mai sanatos ulei pentru gatit.Originar din Africa, uleiul de palmier este folosit de mai bine de 5000 de ani. Se numara printre cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit, caci nu contine acei acizi grasi care sunt responsabili de aparitia unor afectiuni ale inimii, cat si a unor forme de cancer. Acest ulei vegetal, care are o culoare rosiatica, se obtine prin presarea, la rece sau la cald, a pulpei fructelor palmierului. Se mai poate obtine, de asemenea, si din semintele fructului, potrivitClick.