Utile: Cele mai comune vise si ce inseamna ele; 4 confesiuni ale actorilor despre emotii; Unul din o mie de nou-nascuti este afectat de deformarea congenitala piciorul stramb varus equin
4 confesiuni ale actorilor despre emotii. Nici actorii nu sunt scutiti de emotii, indiferent cata experienta au pe scena sau in fata camerelor de filmat. Patru actrite ni s-au confesat despre cum abordeaza fiecare aceasta provocare. "In primul rand, eu cred in emotia actorului inainte de spectacol. Ea poate fi constructiva. Cand ai emotii, toate simturile capata acuitate, esti mult mai atent si mai receptiv la ce se intampla cu tine si in jurul tau, pe scena, iar experienta dobandita ajuta, categoric, sa-ti gasesti dozajul, masura cu care sa "lucrezi" cu aceste emotii. Emotia constructiva e un instrument necesar, nu numai in teatru, ci si in film", relateaza Psychologies.
Unul din o mie de nou-nascuti este afectat de deformarea congenitala piciorul stramb varus equin. In data de 3 iunie, medicii specialisti in ortopedie pediatrica marcheaza World ClubfootDay, Ziua Internationala a Patologiei Piciorului. Pentru medicii nostri cu atestat international PONSETI in tratamentul piciorului stramb congenital Varus Equin, acest lucru subliniaza importanta tratamentului prin metoda Ponseti. Piciorul stramb varus equin reprezinta o deformare congenitala a unuia sau a ambelor picioare ce afecteaza 1 din 1000 nou-nascuti si este rezultatul unei dezvoltari anormale a muschilor, tendoanelor si oaselor piciorului in viata intrauterina cauzata de factori genetici si de mediu, potrivit DoctorulZilei.
Lamaia slabeste? Afla adevarul. Cuele de slabire promovate de vedete includ deseori consumul de apa cu lamaie. Despre aceasta bautura se spune ca imbunatateste digestia, accelereaza metabolismul si lupta cu kilogramele in plus. Dar oare chiar sunt dovedite aceste beneficii? Anna Feldman, endocrinolog la clinica Joslin Diabetes, si Lauren Harrris-Pincus, nutritionist, au luat de-a fir a par afirmatiile despre controversata bautura si ne spun care sunt adevaratele beneficii ale acesteia si "gogomaniile" pe care trebuie sa incetam sa le mai credem, anunta Divahair.
Cum te spioneaza Facebook in orice clipa a vietii tale. Cand vine vorba de intimitatea datelor in online, nu am putea spune Facebook este cel mai sigur loc in care sa-ti lasi datele. Compania a avut numeroase probleme din cauza faptului ca a incalcat, de cateva ori, intimitatea utilizatorilor, iar acum, un profesor sugereaza ca aceasta ar putea chiar sa asculte conversatiile acestora in permanenta. Potrivit celor de la Independent, aplicatia s-ar folosi de telefoane pentru a acumula informatii despre lucrurile care ii intereseaza cel mai mult pe utilizatori, relateaza Click.

EXCLUSIV Câți bani pentru investiții au primit în ultimii 10 ani spitalele-vedetă ale pandemiei. Care a fost cel mai "răsfățat" spital din prima linie
Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
Profesorul Radu Gologan, după prima etapă a Olimpiadei de Matematică, organizată online: „Am descoperit uluiți extrem de multe fraude. Părinți care contestă corupția din România își impun copiii prin corupție”
INTERVIU Paun Rohovei, însărcinatul cu afaceri al Ucrainei: Rusia a pregătit infrastructura militară din Crimeea pentru desfășurarea armelor nucleare / Obiectivul Moscovei - transformarea Crimeii într-un „portavion de nescufundat”
„Recensământul bugetarilor”. Liviu Mălureanu, președinte ANFP: Prin proiectul bugetar vrem să mapăm toți bugetarii, câți sunt, ce salariu au și ce fac / Concursuri naționale pentru posturile din administrație INTERVIU