4 metode rapide pentru decongelarea carnii. Vrei sa te apuci de gatit dar ai uitat sa scoti la vreme carnea din congelator? Decongelarea dureaza intre 12 si 24 de ore. Dar, tu ai nevoie chiar azi sa gatesti. Urmeaza metodele noastre si vei rezolva problema. Iti vom arata cum sa procedezi, ce avantaje si dezavantaje prezinta fiecare modalitate. E bine sa stii ca daca decongelarea carnii este foarte rapida ea va pluti intr-un lichid rosu si va risca sa se inmoaie. Lipsita de sucul ei propriu, carnea va deveni uscata si fada la gatit. Pe de alta parte, decongelarea lenta a carnii ca cre iluzia unui produs proaspat, relateaza Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Ceaiul de banane are efect miraculos impotriva insomniei. Orice persoana a simtit pe pielea ei, macar o data in viata, ce inseamna insomnia. Pe viitor, ca sa nu mai ai o astfel de problema de somn, indreapta-ti atentia catre ceaiul de banane. Are efect miraculos si rapid, asa ca nu vei mai fi nevoita sa privesti detaliile tavanului ori sa numeri turme de sute de oi. Ceaiul de banane te ajuta sa te relaxezi, sa uiti de stresul acumulat in organism peste zi si sa ai un somn odihnitor, fara intreruperi. Mai mult decat atat, este extrem de aromat si de gustos, astfel ca acest remediu impotriva insomniei nu va fi deloc privit ca un chin, potrivit Divahair.

Curiozitati despre vagin care te vor uimi. Despre organul genital al femeilor, de-a lungul timpului, s-au conturat foarte multe mituri si s-au emis foarte multe teorii. Cu toate acestea, sunt lucruri mai putin cunoscute despre vagin, care te vor uimi. Cuvantul "vagin" provine din limba latina si inseamna "teaca pentru sabie". In acest articol, veti gasi cateva lucruri despre vagin care merita sa le aveti de acum incolo in vedere, scrie Click.

7 lucruri pe care nu le stiai despre sutiene. Sa porti un sutien in fiecare zi a ajuns un obicei asa de banal incat nu gasesti nimic special in asta. Daca stam si ne gandim mai mult, nu stim asa multe despre banalul sutien. 95% din femeile din tarile vestice poarta zilnic sutien. Aceasta si-a facut aparitia in forma pe care o gasim in zilele noastre in secolul 20, dar femeile isi acopera sanii cu lana sau in inca din Grecia antica. Primul sutien pentru sport a fost facut din doua suspensoare barbatesti in anii 70, anunta Unica.

Mare grija daca observi asta la unul din ochi. Poate fi semn ca esti pe punctul de a suferi un accident vascular cerebral. Se cunoaste faptul ca un stil de viata nesanatos, care include o dieta neregulata, consumul excesiv de alcool, lipsa activitatii fizice etc. reprezinta factorul principal al unor atacuri cerebrale sau cardiace. Asadar, daca vei remarca aspectul umflat sau dilatat al vaselor de sange de la nivelul ochilor in cazul tau, sau al unui apropiat, este necesar sa consulti un specialist, intrucat acestea pot fi simptomele unui atac cerebral sau cardiac. De asemenea, se recomanda sa consulti medicul oftalmolog si sa faci un control ocular o data la doi ani, scrie Doctorul Zilei.