Vrei sa gasesti dragostea adevarata? Nu face aceste lucruri pe Facebook.Facebook-ul iti poate distruge sansele de a gasi dragostea adevarata. Fiecare postare pe Facebook poate fi ca o picatura de arsenic in cafeaua de dimineata. Nu vei simti efectele decat atunci cand va fi prea tarziu. Nu mai pune poze cu pisica ta! Bine, ai voie doar o poza, din cand in cand. Pentru barbati, pozele cu pisici sunt un fel de steag rosu care ii avertizeaza sa stea deoparte. Un caine de talie mare sau medie este vazut ca element atragator de catre barbati, asa ca sunt pemise 2-3 poze cu cainele tau. Daca ai papagali, in nciun caz nu pune poze cu ei, informeazaUnica.

UtileFoto: Colaj foto

Cele mai bune motive pentru care ar trebui sa adopti o pisica. pisica poate fi o tovarasa de viata excelenta! Nu are pretentii prea mari, doar un loc moale si cald langa tine, cateva jucarii si atentia ta din cand in cand. Iar cand o mangai, vei vedea cum se risipesc grijile si cat de repede gasesti solutiile cele mai bune. Un studiu elvetian a demonstrat ca pisicile sunt prietene de incredere si ca iti ofera companie cand te simti prea singura. Intr-o anumita masura, pisicile pot tine locul unui partener de viata, dupa cum au raspuns participantele la studiu. In plus, pisicile stiu sa te rasplateasca pentru afectiunea pe care le-o oferi, potrivitLibertatea.

Sfaturi pentru ca machiajul sa reziste intreaga zi.unci cand pleci de acasa, depui efort si pasiune in realizarea machiajului, apoi iti dai seama ca farmecul lui s-a risipit mult prea repede. In acele momente ai da orice ca lookul tau sa reziste intreaga zi. Crezi ca doar specialistii au acces la astfel de secrete beauty? Iata cateva trucuri la care poti sa apelezi pentru ca machiajul tau sa reziste cat mai mult timp! Foloseste o crema hidratanta de tipul oil-free. Cu siguranta din ritualul tau de dimineata face parte si hidratarea pielii. Daca obisnuiesti sa folosesti o crema pe baza de ulei, nu este de mirare de ce machiajul tau nu rezista prea mult timp. Situatia se complica si mai mult daca ai un ten cu tendinte de ingrasare, relateazaDivahair.

"Medicament" miraculos anti-Alzheimer. E incredibil ce se intampla in creier daca tii aceasta planta in dormitor.Rozmarinul imbunatateste memoria cu 15%, chiar daca nu este consumat, ci doar prin simpla prezenta a aromei sale intr-o incapere. Procentul nu pare mare, insa este suficient pentru o persoana in varsta sa-si aminteasca de faptul ca trebuie sa-si ia medicamentele. Potrivit oamenilor de stiinta, atunci cand este inhalata aroma de rozmarin, compusii volatili trec in sange prin plamani si ajung la creier, unde influenteaza procesele de memorie. Cercetatorii au studiat influenta rozmarinului asupra persoanelor in varsta, cu participarea a 150 de pensionari. Acestia au stat in incaperi diferite, cu arome de rozmarin, lavanda sau fara niciun miros, trebuind apoi sa transmita un mesaj intr-un anumit moment sau sa faca schimb de sarcini cu o alta persoana. Persoanele care s-au aflat in camera cu miros de rozmarin au efectuat mult mai bine testele de memorie decat celelalte doua grupuri, scrieDoctorul Zilei.

De ce sa petreci timp de calitate tu... cu tine.In primul rand, trebuie mentionat faptul ca timpul de calitate petrecut cu tine trebuie sa fie dedicat in totalitate unor activitati placute, relaxante sau prin care sa te poti dezvolta (mental, spiritual, emotional, etc.). Asa ca lasa de-o parte orice sarcina ce tine de munca sau treburi casnice si focalizeaza-ti atentia in totalitate pe tine. In al doilea rand, a petrece timp cu tine nu inseamna sa stai ore intregi in fata televizorului sau sa butonezi telefonul pana se epuizeaza bateria. Cauta sa dedici acele clipe unor activitati constructive si placute, anuntaPsychologies.