Tancul care construieste poduri in timp record e visul oricarei armate.Una dintre marile probleme cu invadarea unei tari este ca ai nevoie, din cand in cand, de un pod peste ape si gropi imense. Tocmai de aceea exista un tanc special pentru constructie in timp record a podurilor. Tancul este perceput ca poate cea mai greoaie masinarie din corpul unei armate, dar acest model nu are nevoi sa fie de viteza foarte mare pentru a-si face treaba. Poate sa ''toarne'' un pod de 19 metri peste apa, transee si orice alt tip de obstacole in aproape un minut si jumatate, noteazaPlaytech.

UtileFoto: Colaj foto

Ce trebuie sa mananci ca sa slabesti? 10 alimente care au pana in 40 de caloriiini. Procesul de slabire ar trebui sa fie o combinatie armonioasa intre exercitii fizice si o dieta corespunzatoare, insa nu intotdeauna ne permite programul incarcat sa avem un orar asa cum ne dorim. De aceea, de multe ori suntem obligate sa apelam la matematica pentru a slabi, mai exact ajungem sa calculam caloriile pe care le-am consumat si sa ne incadram intr-o anumita limita pe care ne-am propus-o pentru a da jos kilogramele in plus. Exista foarte multe alimente care ne sunt prietene de nadejde din acest punct de cedere. Afla ce trebuie sa mananci ca sa slabesti, scrieDivahair.

De ce ar trebui sa se uite femeile la fotbal.Femeile nu par a fi foarte interesate de sportul acestei veri, fotbalul. Noi am gasit motive ''serioase'' pentru care ar trebui sa te alaturi partenerului tau atunci cand se uita la meciurile campionatului de fotbal din Franta, anuntaUnica.

Tot ce trebuie sa stii! Asigura-te inainte de a pleca in vacanta.Pleci in vacanta? Foarte bine. Dar, cum nu stii niciodata ce te asteapta, e bine sa iei masuri. Ai acum posibilitatea sa-ti: sanatatea, bagajele, pierderile financiare rezultate din anularea calatoriei, sporturile extreme. Iata cateva detalii despre aceste asigurari. Vezi care ti se potriveste tie si familiei tale. Asigurare medicala: Ai nevoie de ea, indiferent ca pleci pentru o zi sau o luna. Cea mai solicitata e asigurarea de baza, care acopera suma de 10.000 de euro, pentru care trebuie sa platesti intre 20 si 25 de lei, in functie de evenimentele acoperite. Exista si asigurari pentru sume mai mari si pentru persoane trecute de 70 de ani. O asigurare medicala de calatorie acopera toate costurile cu tratamentul medical de urgenta, cu tratamentul ambulatoriu, cu spitalizarea, cu medicamentele, cu transportul catre tara (daca e necesar) sau cu interventiile stomatologice de urgenta. Cand mergi cu familia trebuie sa bifezi optiunea respectiva, informeazaLibertatea.

De ce este nefericit sotul tau? 5 motive surprinzatoare.Ai o banuiala ca sotul tau e nemultumit de casnicia voastra? Psihologii si psihoterapeutii in problemele cuplurilor au descoperit care sunt cele mai comune 7 motive care pot creste sentimentul de neliniste intr-o relatie. 1. Simte ca nu poate castiga: Sa nu crezi ca oftatul des si comentariile facute zilnic trec neobservate. Barbatii casatoriti spun ca se simt de multe ori nefericiti deoarece sotiile lor par mereu nemultumite de tot ceea ce fac ei, spune Kurt Smith, terapeut de familie, specializat in consiliere pentru barbati, in California de Nord. Pentru a contracara asta, Smith precizeaza ca sotiile trebuie sa depuna mai mult efort pentru ca mariajul sa functioneze si sa recunoasca lucrurile utile, pozitive, pe care sotii le fac in casa sau pentru familie, relateazaClick.