Cum stergi toate datele din Windows 10 si resetezi complet un PC.Cu toate ca cei mai multi dintre noi sunt incantati de noul sistem de operare al Microsoft, ar fi bine sa stii cum stergi toate datele din Windows 10 in cazul in care iti simti PC-ul mai lent sau pur si simplu vrei sa-l vinzi. In cazul versiunilor anterioare de Windows, de la Windows 95 si pana la Windows 7, procesul de restaurare al unui computer la parametrii din fabrica necesita utilizarea unui CD/DVD sau stick USB cu sistemul de operare. Odata cu lansarea Windows 8, intregul proces a devenit mai facil, iar in Windows 10 a fost finisat si mai mult, informeazaPlaytech.

UtileFoto: Colaj foto

Ce trebuie sa mananci ca sa slabesti? 10 alimente care au pana in 40 de calorii.Procesul de slabire ar trebui sa fie o combinatie armonioasa intre exercitii fizice si o dieta corespunzatoare, insa nu intotdeauna ne permite programul incarcat sa avem un orar asa cum ne dorim. De aceea, de multe ori suntem obligate sa apelam la matematica pentru a slabi, mai exact ajungem sa calculam caloriile pe care le-am consumat si sa ne incadram intr-o anumita limita pe care ne-am propus-o pentru a da jos kilogramele in plus, potrivitDivahair.

Carti de citit la plaja vara aceasta.Povesti de dragoste, thrillere captivante, pline de mister sau jurnalul unei pictorite celebre. Iti propunem o lista cu cateva carti de vacanta, perfecte de citit la malul marii. "Convinge-ma": Ajuns in Mother's Rest, o mica localitate din America, Jack Reacher se trezeste prins intr-o aventura pe viata si pe moarte, la care nu se asteptase atunci cand coborase din tren in gara din acel oras. Mica asezare agricola este locul unor crime infioratoare, pe ale caror urme porneste Reacher, alaturi de Michelle Chang. Ceea ce descopera intrece chiar si cele mai sumbre asteptari pe care le aveau cei doi, potrivitUnica.

Iasomia calmeaza durerile si te relaxeaza.O cana de ceai de iasomie pe zi te scapa de stres si-ti mentine pielea neteda. Un masaj cu ulei esential iti calmeaza durerile de spate si iti relaxeaza muschii. Iata cum contribuie iasomia sau "floarea parfum" la starea de bine a organismului nostru. Din florile iasomiei se face ceai si se extrage un ulei esential, unul dintre cele mai scumpe din lume, tinand cont ca pentru un litru e necesara o tona de flori proaspete. Din cele mai vechi timpuri, aceasta planta s-a folosit pentru calmarea sistemului nervos si imbunatatirea circulatiei, in scop afrodiziac pentru stimularea impulsurilor sexuale. Sub forma de ulei de masaj, iasomia e cunoscuta pentru proprietatile ei de destindere a muschilor contractati si de calmare a durerilor musculare, declaraClick.

Ce diferenta este intre metanii si matanii.Nu trebuie confundate metaniile (sirag de noduri) cu mataniile (ingenunchere si inclinare a corpului pana la pamant). Metanierul este un sirag format din mai multe noduri, confectionate, de regula, din lana. Scopul lui este de a ajuta la concentrarea la rugaciune si la numararea rugaciunilor rostite. Cine a inventat metaniile? Inventarea metaniilor ii este atribuita Sfantului Pahomie, in secolul al IV-lea. Acesta dorea sa ii ajute pe monahii analfabeti sa tina numaratoarea rugaciunilor si a mataniile pe care le faceau. Pe vremuri exista si obiceiul de a aduna pietricele in functie de numarul rugaciunilor facute sau al mataniilor, anuntaLibertatea.