Sapte zone ale corpului pe care sa nu le atingi cu mana. Exista anumite parti ale anatomiei umane care au nevoie de examinarea noastra zilnica, pentru a ne asigura ca ne bucuram de o sanatate desavarsita. In acelasi timp insa, exista si zone pe care expertii ne recomanda sa nu le atingem decat atunci cand este neaparata nevoie. Acestea sunt cele sapte zone ale corpului pe care nu trebuie sa le ating, potrivit Divahair.

UtileFoto: Colaj foto

Acest site poate ruina experienta oricarui fan Game of Thrones. Avand in vedere ca numele site-ului este Spoiled.io, probabil iti dai seama despre ce este vorba. "Prietenilor tai sunt fani Game of Thrones, dar urmaresc episoadele dupa ce apar pe HBO? Nu esti un prieten foarte bun? Perfect!". Asa incepe descrierea site-ului Spoiled.io, care iti permite sa ii strici ziua oricarei cunostinte care urmareste Game of Thrones. La prima vedere, sistemul este unul cat se poate de simplu, insa extrem de eficient. Mai exact, in schimbul a 99 de centi, Spoiled va trimite un mesaj anonim oricarei cunostinte de-ale tale, cu spoiler-e dintr-un episod Game of Thrones, dupa momentul in care acesta ruleaza, informeaza Playtech.

Ce se intampla daca pui un cub de gheata pe ceafa. "Feng Fu" este un punct de presopunctura de la baza craniului, putin mai jos de osul craniului si unde incepe gatul. Tine un cub de gheata in aceasta zona timp de cateva minute in fiecare zi si te vei bucura de efecte magnifice pentru sanatatea ta. Asaza-te pe burta, pune cubul de gheata in punctul Feng Fu si lasa-l acolo timp de 20 de minute. Poti fixa cubul cu un bandaj daca nu ai timp sa stai culcat cele 20 de minute. Ideal ar fi sa urmezi acest procedeu dimineata, pe stomacul gol, si seara inainte de culcare, anunta Doctorul Zilei.

7 lucruri pe care nu le stiai despre rujuri. Rujul este cel mai folosit produs cosmetic. Una din trei femei nu iese din casa fara sa aplice un pic de ruj. Pana la urma, exista rujuri pentru fiecare culoare de ten, pentru fiecare tip de buze, exista rujuri hidratante, rujuri mate, rujuri lucioase, rujuri cu proprietati de marire a buzelor etc. Un produs atat de versatil este destinat sa ajunga in poseta oricarei femei. Dar, cu siguranta, sunt inca multe lucruri pe care nu le stii despre rujuri, scrie Unica.

Cum iti faci o bratara antitantari. Vara este anotimpul in care ar trebui sa ne bucuram mai mult de timpul petrecut in aer liber. Din pacate, tantarii sunt inamicii nostri numarul unu indiferent ca iesim in parc, la terasa, la plaja, la munte sau la tara. Cum ii putem tine la distanta in mod natural? Exista solutii care se pot aplica pe piele, unele urat mirositoare sau chiar lipicioase. In plus, exista persoane care sufera de diferite boli dermatologice (eczeme sau psoriazis) si nu pot folosi aceste solutii. Cum poti sa te feresti de tantari in mod natural si sa te poti bucura in continuare de vara? Printr-un repelent de tip bratara. De obicei bratarile antitantari sunt confectionate din cauciuc si pot total neatragatoare, relateaza Libertatea.